Calella - hotel Miami*** 11/12denní - letecky

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: plná penze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Calella - hotel Miami*** 11/12denní - letecky

V barevném, zábavou a životem kypícím centru oblíbeného letoviska Calella de Costa stojí příjemný hotel Miami – cca 200 m od pláže. Vzdušnou recepcí projdete do hotelové zahrady, která vás překvapí velkým bazénem a krásnou prostornou terasou s lehátky a barem. Čisté podlahy z leštěného kamene jen umocní první dojem z tohoto kvalitního hotelu, který dokreslí vkusně zařízené klimatizované pokoje s vlastním příslušenstvím. Stravování (snídaně a večeře), které je zajištěno v klimatizované hotelové restauraci, vám umožní, abyste každý den jedli kolik budete chtít a v rámci výběru skvělé mezinárodní kuchyně i co budete chtít. Večerní procházky po pěší zóně Calelly, koupání v moři a hotelové zábavní programy jen doplní vaše potěšení z dovolené strávené v tomto hotelu.
Služby a zařízení: bazén, brouzdaliště, bar v hotelu i u bazénu, výtah, TV místnost, salonek, klimatizace, animace. Za příplatek: dětská postýlka, biliard, videohry, trezor.
Poznámka: Cena je kalkulována na osobu při obsazení pokoje 2 osobami. Obsazení více osobami (přistýlky) - viz slevy pro 1. a 2. dítě a 3. a 4. osobu. *zdarma 1. dítě pouze ubytování a strava, platí pouze případné komplexní pojištění. Infant zdarma (0-2 let) bez služeb, platí pouze případné komplexní pojištění viz příplatky.

Stravování: plná penze

Plná penze – snídaně, oběd a večeře, (formou švédského stolu).

Doprava: letecky

Letecká doprava (Praha/Barcelona/Praha). Odlet: Praha - letiště Ruzyně sever, Terminál 2 (nová hala) – odletová hala 1. patro. (vstup „E“) vlevo cca 25m - odbavovací pulty CK.
Palivový příplatek bude doúčtován dle aktuální výše 3 týdny před odletem.
Transfery v ČR: 26 odjezdových míst v ČR.

Ubytování: hotel ***

2lůžk. pokoj (možnost 1. a 2. přistýlky), vlastní příslušenství (koupelna, WC), vým. ručníků, telefon, televize, centrální topení, klimatizace.