Norwegian Epic - Španělsko, Itálie, Francie (z Barcelony)

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: loď / jachta Doprava: vlastní Strava: plná penze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Norwegian Epic - Španělsko, Itálie, Francie (z Barcelony)

Velkolepá loď Norwegian Epic nabízí nepřeberné množství zábavy pro hosty každého věku, vynikající kuchyni a možnost a relaxovat v jednom z největších lázeňských areálu na moři.

Wellness, sport, koupání: 3 bazény, aquapark, 1 bazén krytý, 9 vířivek, multifunkční sportovní hřiště, fitness centrum, dráha pro jogging, sportovní kurzy (za příplatek), trampolína, horolezecká stěna, lanové centrum, 6 drah pro bowling. Lázeňský areál Hot Stone s místnostmi pro masáže a akupunkturu, sauna, pára a solárium; bazének pro thalassoterapii.

Zábava: Diskotéka, bary s tanečním parketem, kasino a hrací automaty, internetová kavárna, videoarkáda, karetní místnost, obchody, divadelní sál, umělecká galerie.

Pro děti: Videohry, Wii koutek, kino, vnitřní i venkovní herna, několik dětských bazénků, skluzavka, dětské kluby pro 3 věkové kategorie, diskotéka pro mládež.

Komunikační jazyk na palubě: Angličtina.

Stravování: plná penze

Bohatá nabídka jídel mezinárodní kuchyně; speciální restaurace jsou za příplatek.

Doprava: vlastní

Letenky do přístavu zajistíme na vyžádání.

Ubytování: loď

Ubytování ve dvoulůžkových kajutách vnitřních, s oknem nebo s balkonem; v některých kajutách je možnost 1 – 2 přistýlek. Vybavení: koupelna se sprchou a WC, 2 lůžka (v některých kajutách možnost 1 - 2 přistýlek), dostatek úložných prostor, satelitní TV, klimatizace, minibar, telefon, fén. Klienti s rezervací apartmá se mohou těšit na prostornější kajuty s dalším vybavením a nadstandardní služby. Na novějších lodích jsou apartmá umístěné v privátní zóně The Haven, kde vás čekají další příjemná překvapení.

Program zájezdu

DenPřístav / programPřiplutíOdplutí
1. den Barcelona (Španělsko)-6:00
2. den na moři
3. den Neapol (Itálie)7:007:00
4. den Civitavecchia (Itálie)6:007:00
5. den Livorno (Itálie)7:007:00
6. den Cannes (Francie)8:006:00
7. den Palma de Mallorca (Španělsko)1:008:00
8. den Barcelona (Španělsko)5:00-