Calella - hotel Top Olympic***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Calella - hotel Top Olympic***

GPS 41°36'54.541"N, 2°39'9.842"E

Přímo v centru živé prázdninové zóny Calelly de Costa stojí majestátní TOP hotel Olympic. Má ideální polohu a svou dovolenou v něm strávíte uprostřed opravdového pohodlí a dobrých hotelových služeb. Přes den si zajdete na pláž, budete se slunit u jednoho ze tří hotelových bazénů nebo se posedíte na tropické zahradě u baru. Skvěle se najíte z výběru mezinárodní kuchyně podávané vždy formou švédských stolů a večer si vychutnáte živé flamenco show nebo se zaposloucháte do živé hudby. Pláž cca 350m, centrum cca 200m.
Služby a zařízení: 3 bazény, brouzdaliště, bar v hotelu i u bazénu, výtah, TV místnost, salonek, klimatizace, zahrada, dětský koutek, animace.
Za příplatek: dětská postýlka, stolní tenis, billiard, videohry, jacuzzi, trezor, WIFI ve veřejných prostorách hotelu.

Stravování: polopenze

Polopenze formou švédských stolů - snídaně a večeře. Obědy a All inclusive za příplatek. All inclusive: plná penze (obědy) v ceně All inclusive. Víno a voda u obědů a večeří. V baru od 10:00 do 23:00 hod. místní alkoholické nápoje – pivo, víno, destiláty atp., nealkoholické nápoje – káva, čaj, voda atp. Snack od 11:00 – 18:00 hod. Pizzy, hot-dogy, hamburgery, zmrzliny pro děti.

Doprava: vlastní

Za příplatek je možná doprava autokarem nebo letecky.
Autokarem: je zajištěna luxusním autokarem s klimatizací, WC, polohovací sedadla, video nebo DVD. Během přepravy prodej teplých a studených nápojů za Kč. Odjezd z ČR je vždy v pátek dopoledne a návrat do ČR vždy v neděli v odpoledních hodinách.
Letecky: v termínech od 2.7. do 3.9. jsou lety zajištěny z Prahy vždy v sobotu na pravidelné lince ČSA ve výhodných denních letových časech a limitem odbaveného zavazadla až do 23 kg na osobu.

Ubytování: hotel ***

2lůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek s vlastním příslušenstvím (koupelna, WC), výměna ručníků, klimatizace, balkón, telefon, televize, centrální topení. Cena je uvedena za osobu ve dvoulůžkovém pokoji.