Kalutara - Cooee The Palms

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Kalutara - Cooee The Palms

Poloha: Sri Lanka

Pláž: Rodinný resort s bazénem a několika restauracemi se nachází přímo na krásné pláži. Moderní a dobře vybavené pokoje s balkonem nebo terasou poskytují výhled na ocean. Hotel nabízí svým hostům ajurvédské masáže a fitness centrum. Hotel leží necelých 10 minut jízdy od známého chrámu Kande Viharaya a pouhých 5 km od přístavu Beruwela.
Dlouhá, písečná pláž. Lehátka, slunečníky a osušky zdarma.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, restaurace à la carte, bar u bazénu, kavárna, WiFi na recepci zdarma, bazén (lehátka a slunečníky zdarma), dětský bazén, obchod se suvenýry, zdarma - plážový volejbal, fitness centrum, stolní tenis, kulečník; wellness centrum (masáže za poplatek).

Stravování: polopenze

POLOPENZE - snídaně a večeře formou bufetu.
ALL INCLUSIVE / za příplatek/ - snídaně, oběd, a večeře formou bufetu, místní alkoholické nápoje /vodka, brendy, rum, arrack, gin, pivo/ a nealkoholické nápoje /coca cola, sprite, fanta, tonic, soda, pitná voda, mango, pomeranč, ananas/ od 10 - 23 hod., malé občerstvení v lobby baru od 11:00 - 11:30hod. a od 16:00 - 16:30 hod.
Upozornění: V den svátku Poya Day (úplněk) a jiných státních či náboženských svátků je zákaz podávání alkoholických nápojů.

Ubytování: hotel ****

Dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky s koupelnou, (sprcha nebo vana) s WC, fénem, TV, balkonem nebo terasou, klimatizací, minibarem - doplňování nápojů za poplatek (voda doplňována v omezeném množství zdarma), setem na přípravu kávy a čaje, trezorem, WiFi. Většina pokojů s výhledem na oceán.
Elektrické napětí je 230 - 240 V. Zásuvky jsou anglického typu se třemi zdířkami. Doporučujeme vzít si s sebou redukci zásuvek.