Induruwa - Pandanus Beach Resort & Spa

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Induruwa - Pandanus Beach Resort & Spa

Poloha: Sri Lanka

Pláž: Velmi oblíbený a komfortní pětipatrový hotel se nachází přímo u písečné pláže, poblíž rybářské vesničky Induruwa na jihozápadním pobřeží Srí Lanky. Všechny pokoje mají krásný výhled na Indický oceán. Větší středisko Bentota je vzdáleno od hotelu 6 km. Od letiště v Colombu je hotel vzdálen 110 km.

Vlastní písečná pláž, s lehátky a slunečníky ZDARMA (na vyžádání).

Stravování: polopenze

POLOPENZE - snídaně a večeře formou bufetu v hlavní restauraci (nápoje k večeři nejsou v ceně)

ALL INCLUSIVE - snídaně, oběd a večeře formou bufetu v hlavní restauraci včetně rozlévaných vybraných alkoholických a nealkoholických nápojů, odpolední lehké občerstvení. Neomezené množství rozlévaných vybraných nealkoholických a alkoholických nápojů od 10:00 do 24:00 hodin v závislosti na otevírací době jednotlivých barů.

Ubytování: hotel ****

Možnosti ubytování v dvoulůžkových pokojích Superior (cca 46 m²) nebo Deluxe (cca 37 m²) s možností jedné přistýlky pro dospělou osobu nebo pro dítě do 11,9 let. Pokoje jsou vybaveny balkonem, koupelnou se sprchovým koutem nebo vanou a WC, fénem, trezorem, mini ledničkou, potřebami pro přípravu čaje a kávy, balenou vodou (při příjezdu), klimatizací, větrákem, TV/SAT a wifi zdarma. Pokoje Deluxe mají ve svém vybavení navíc soukromou výřivku.

Vybavení: Recepce se směnárnou a s wifi připojením zdarma. Venkovní bazén s lehátky a slunečníky zdarma (na vyžádání), dětský bazén. Hlavní restaurace s barem, Sky bar v nejvyšším patře. Zdarma badminton, fitness, večerní zábava v hotelem určených dnech. Za poplatek SPA ayurvédské centrum, vířivka, sauna, pára, kulečník, šipky, stolní tenis.