Švýcarsko Se Zastávkou V Lichtenštejnksu

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: různé Doprava: autokarem Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Švýcarsko Se Zastávkou V Lichtenštejnksu

Vydejte se s námi do Švýcarska, země plné krásné přírody, jezer a alpských vrcholků. Těšit se můžete i na ochutnávku pravé švýcarské čokolády nebo zastávku v sýrárně, kde též ochutnáme místní kulinářské speciality. Zastavíme i ve městě Lucern a lanovkou vyjedeme na vrchol hory Pilatus. Projdeme se společně kolem Thunského jezera, které se nachází severním úpatí Bernských Alp u města Interlaken. Těšit se můžete i na Loussane nebo Ženevu. Na zpáteční cestě se projedeme švýcarským vlakem až do Zermatt, kde náš výlet zakončíme výjezdem na Matterhorn. Na cestě zpět se můžete těšit na zastávku ve Vaduzu s procházkou po Malbun.

Program: 1.den: Odjezd z ČR ve večerních hodinách. Noční přejezd do Švýcarska.

2.den: Ráno příjezd do Zurichu. Po krátké ranní pauze s možností nákupu občerstvení nás čeká procházka největším ze švýcarských měst, které je zároveň považováno za jedno z nejbohatších a nejdražších na světě. Uvidíme historické centrum Niederdorf s chrámem Grossmünster z 12.století. a kostelem Fraumünster z 13. století. Za návštěvu rozhodně stojí Švýcarské národní muzeum nebo muzeum Rietberg zaměřené na mimoevropské kultury. Následuje osobní volno u Curyšského jezera. Doporučujeme návštěvu Čínské zahrady nebo ZOO. Dále můžete zajít do Maestrani's Chocolarium a užít si zážitek z pravé švýcarské čokolády. V odpoledních hodinách přesun na ubytování.

3.den: Po snídani odjezd do Lucern. Prohlídka města, během které uvidíte Kapličkový most, hradby Museggmauer nebo Lví památník. Dále navštívíme i Cheese Barmettler, obchod se švýcarskými sýry. Projdeme si staré město a vydáme se do přístavu, kde na nás čeká Golden Round Trip se zlatým hřebem v podobě vrcholu hory Pilatus. Projdeme se lodí do Alpnachstadt, lanovkou na Pilatus a zpět přes Kriens do Lucern. Odjezd na Ubytování.

4.den: Po snídani nás cesta zavede do Interlaken, rušného turistického centra Švýcarska mezi Thunersee a Brienzersee. Většina cest míří přímo do hor a na vyhlídky, kam se vydáme též. Můžete si prohlédnout pravou alpskou přírodu. Odpoledne odjezd do Laussane. Během prohlídky města se zastavíme i u katedrály Panny Marie – Notre Dame, považované za nejkrásnější gotickou stavbu v celém Švýcarsku. Projdeme si starými uličkami a dáme si osobní volno na procházku po městě či kolem jezera. Odjezd na ubytování.

5.den: Po snídani se vydáme do Tasch, odkud pojedeme vlakem do Zermatt. Město je totiž zcela bez aut, proto musíme autobus nechat zaparkovaný opodál. Prohlídka města s možností výjezdu na Matterhorn, jednu z nejkrásnějších hor Evropy s nadmořskou výškou 4 478mnm, což z ní činí sedmou nejvyšší horu Alp. Samotná jízda lanovkou je opravu velký zážitek. Odpoledne odjezd do Lichtenštejnska do Vaduzu. Prohlídka města a přesun na ubytování.

6. den: Po snídani procházka po Malbun - Cesta kněžny Giny. Odpoledne odjezd do ČR. Návrat po půlnoci.

Doprava: autokarem

Nástup / Výstup: PRAHA – 22:00 HOD PROTI HLAVNÍMU VLAKOVÉMU NÁDRAŽÍ, PARKOVIŠTĚ U SKLENĚNÝCH KOPULÍ
BEROUN - 22:45 ČERPACÍ STANICE OMV (U KAUFLANDU)
PLZEŇ – 23:30 ZASTÁVKA MHD ČERNICE
ROZVADOV - 00:30 HOD SVATÁ KATEŘINA, ČERPACÍ STANICE MOL

ČASY ODJEZDŮ JSOU POUZE ORIENTAČNÍ. CESTOVNÍ KANCELÁŘ SI VYHRAZUJE PRÁVO NA ZMĚNY ČASŮ ODJEZDŮ

Pro pořádání zájezdu je stanoven minimální počet účastníků zájezdu na 32 osob, pokud není ve smlouvě o zájezdu, nebo v potvrzení o zájezdu uvedeno jinak. Vega Tour s.r.o. má právo zrušit zájezd do 7 dní před nástupem na zájezd při nenaplnění požadovaného počtu účastníků.