Thajsko - Phuket - 8 Dní / 7 Nocí

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: různé Doprava: vlastní Strava: plná penze

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Thajsko - Phuket - 8 Dní / 7 Nocí

Krásná plavba po thajských ostrovech.


Ubytování: různé

Dvoulůžková kajuta

Program zájezdu

1. den: Yacht Haeven Marina - Koh Nakha Yai (nebo Ko Wa Yai podle meteorologických podmínek) (1h30)
Příjezd do Phuketu a přivítání na naší základně v marině Yacht Haeven, která se nachází na severní straně ostrova. Na cestě z letiště se Vám naskytne první z mnoha překrásných pohledů na bujnou vegetaci Thajska, která je poseta Budhistickými chrámy a malebnými vesničkami. První nalodění proběhne v 17:00, zabydlení v kajutě následované bezpečnostní instruktáží a seznámení s programem. Odjezd na ostrov Koh Nakha Yai (případně Ko Wa Yai podle větru). Krásná pláž poseta kokosovými palmami Vás přivítá první možností si zaplavat v tomto ráji. Budete mít možnost si užít nádherný, romantický západ slunce, pomalu zapadající za ostrovy zátoky Phang Nga Bay. Večeře bude na palubě.
2. den: Koh Nakha Yai - Koh Hong (2h00) Koh Yang - Koh Nakha noi (1h00)
Po snídani vyplujete na Koh Hong. Vydáte se skrze jeskyni, která Vás dovede na otevřené jezero obklopené sto metrovým útesem (Hong v thajštině znamená místnost). Oběd na palubě.
3. den: Koh Nakha noi - Koh Yang (1h30) - Ao Thalin (1h30) - souostroví Pakbia (0h30)
Odplujete z Koh Nakhai noi na krátkou plavbu k Ao Thalin. Zastavíte se na oběd v Koh Yangu. V Ao Thanlinu přesednete na kajak (2) a pojedete malebnou oblastí mangrovníků, jenž poskytuje útočiště mnoha opicím a ptákům. Při troše štěstí se s Vámi opice na kajaku sveze. Večeře na palubě a přenocování na souostroví Pakbia.
4. den: Souostroví Pakbia - Koh Hong (0h30) - Ao Nang (1h00) - Koh Dam Kai (1h00)
Po snídani se vydáte na východ Koh Hongu.Podíváte se do překrásné laguny: přírodního bazénu o průměru 200 metrů. Oběd na lodi následován odjezdem na východ Koh Hongu. Poté do Ao Nangu, kde se budete moci projet na slonech, nebo navštívit „Tiger Cave“ chrám a prožít pravé thajské masáže (3,4)) odpoledne plavba na Koh Dam Kai na „Chicken Island - Kuřecí ostrov“, plavání a šnorchlování v opravdovém akváriu u zastřešené pláže. Při odlivu budete mít možnost se vydat na písčinu. Večeře a přenocování v kotvišti.
5. den: Koh Dam Kai - Koh mai Phai (1h30) - Koh Phi Phi Don (0h30)
Snídaně a plavba směrem na ostrov Phi Phi se zastávkou na oběd na ostrově Koh Mai Pai, jinak přezdívanému jako „Bambusový ostrov“, nádherná písečná pláž s nespočtem rybek a průzračnou vodou, ideální místo pro potápění bez profesionálního vybavení. V poledne se vydáte na cestu na ostrov Phi Phi, jednu z nejkrásnějších pláží na světě. Připlujete do zátoky Yongsakem. Možnost plavání, procházky po pláži. Jachtou budete poté dovezeni do zátoky Nui, pro překrásný západ slunce. Večeře a přespání. Pokud bude foukat silný vítr ze západu, zakotvení na Phi Phi bude na východní straně, proslulé svou pláží a divokými zvířaty.
6. den: Ko Phi Phi Don - Koh Phi Phi Ley (0h45) - Koh Phi Phi Don (2h00)
Po brzké snídani vyplujete na Koh Phi Phi Ley. Objevíte zátoku Maya, kde se natáčel film „Pláž“. Po dvou hodinách plavby okolo ostrova objevíte útesy a jeskyně kde jsou sbírána hnízda vlaštovek a za vysokou cenu exportována do Číny. Dopoledne se vydáte zpátky na Koh Phi Phi Don. Zakotvíte v zátoce Ton Sai a naobědváte se na palubě. Budete mít možnost jít na nákupy nebo objevovat krásy ostrova. Po večeři, se na pobřeží můžete těšit ohnivé vystoupení a slavnosti Phi Phi.
7. den: Koh Phi Phi Don - Koh Kai Nai (2h30) - Koh Lawa (1h30)
Po snídani odjezd na Koh Kai Nai, malý ostrov s plážemi z bílého písku. V poledne odjezd na Koh Lawa. Poslední možnost plavání a turistiky na ostrově. Večeře při západu slunce. Grilování na pláži (5).
8. den: Koh Lawa - Haeven Marina Phuket (1h30)
Vylodíte se v přístavu v 9:00. Snídaně cestou sem.

Program se může měnit bez varování podle meteorologických či bezpečnostních podmínek.
Balíčkové možnosti na cestách:
„Long Tail boat“ výlet na ostrov natáčení Jamese Bonda a Gypsy Village
Jízda kajakem
Projížďka na slonech NEBO návštěva „Tiger Cave“ chrámu
Masáž