Mahdia - Iberostar Selection Royal el Mansour

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Mahdia - Iberostar Selection Royal el Mansour

Poloha: Tunisko

Při vstupu do Tuniska se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň 3 měsíce po návratu z destinace (při individuální turistice bez cestovní kanceláře alespoň 6 měsíců po návratu z destinace).

COVID-19 - aktuální podmínky vstupu sledujte na stránkách MZV: https://www.mzv.cz/jnp/cz/encyklopedie_statu/afrika/tunisko/cestovani/index.html

Destinace: Iberostar Selection Royal el Mansour

Luxusní resort mezinárodního řetězce Iberostar, obklopený rozkvetlou zahradou, leží přímo na krásné bílé pláži. Hotel je necelé 2 kilometry od centra Mahdie, což je velkou předností tohoto resortu. Díky nadstandardním službám a přátelské atmosféře uspokojí i náročné klienty. Letiště v Monastiru vzdáleno zhruba 50 kilometrů.
PLÁŽ
Bílá písčitá pláž s jemným pískem a pozvolným vstupem do moře se nachází přímo u hotelu. Lehátka, slunečníky a matrace zdarma. Plážové osušky za depozit.
UBYTOVÁNÍ
Standardní pokoj s možností jedné přistýlky je vybaven centrální klimatizací (dle sezony), ledničkou, koupelnou s vanou nebo sprchou, WC, fénem, telefonem, SAT / TV, trezorem (za poplatek), balkonem nebo terasou. Za příplatek pokoje s výhledem na moře a superior, na vyžádání rodinné pokoje a suity.
STRAVOVÁNÍ
ALL INCLUSIVE – snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu, pozdní snídaně, během dne lehký snack, káva a zákusky, tématické večeře, a la carte restaurace (rezervace nutná), alkoholické a nealkoholické rozlévané nápoje místní výroby od 10:00 – 24:00 hodin, dle otevíracích časů barů.

VYBAVENÍ
Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, 2 a la carte restaurace (orientální, italská), lobby bar, snack bar, maurská kavárna, menší obchodní arkáda, konferenční místnost, 2 bazény z toho jeden relaxační, dětský bazén, vnitřní bazén, wellness, fitness, noční klub, WiFi v celém areálu zdarma.

AKTIVITY
Animační programy pro děti i dospělé během dne, večerní programy, miniklub, tenisový kurt (osvětlení a vybavení za poplatek), plážový volejbal, lukostřelba, šipky, stolní tenis, nemotorizované vodní sporty. Za poplatek masáže, sauna, kadeřnictví, thalasso therapy centrum, motorizované vodní sporty na pláži.

Mahdia je cílem příjemné letecké dovolené . Nejbližší mezinárodní letiště je v Monastiru, takže na vás čeká transfer, během kterého ale uvidíte kousek severoafrické země. Přejezd z letiště trvá asi hodinu. Velkou výhodou celého tuniského pobřeží je horké počasí od června do začátku října. Málokdy prší a z hlediska počasí nic nekazí vaši dovolenou plnou vodních radovánek a slunění.

Do starého města vás přivede mohutná brána Skifa Kahla z 10. století. Zajímavá je pevnost Bordž El Kébir, která střežila mys a přilehlé pobřeží. Velká mešita pochází z roku 916, další mešita Mustafa Hamza z roku 1772 byla obnovena ve 20. století a je ukázkou osmanské architektury. Mezi pevností a mysem Africa je velký námořní hřbitov. V roce 1997 bylo v Mahdii otevřeno muzeum. Tipy na výlety
Železniční doprava Métro du Sahel vás sveze do sousedního Monastiru nebo až do největšího města této části pobřeží Sousse . Dobrá je i autobusová doprava a přeprava taxíky. Výhodou je nízká cena všech forem dopravy. Mahdia je nejlepší přímořský výchozí bod k výletům do El Jemu, kde se nachází impozantní koloseum. 120 kilometrů na jih potom leží druhé největší město Tuniska Sfax. Jádro města tvoří stará medína uvnitř hradeb. Do ní se vstupuje branou Bab Diwan se třemi oblouky ze 14. století. Zajímavá jsou minimálně dvě muzea.