Alanya - Aska Just In Beach

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Alanya - Aska Just In Beach

Poloha: Turecká riviéra

Pláž: Oblíbený hotel s rodinnou atmosférou se nachází přímo na písečné pláži v oblasti Alanya. Hotel je vzdálený zhruba 25 km od centra města Alanya a 100 km od letiště v Antalyi. Svým klientům nabízí velice kvalitní servis. Doporučujeme především rodinám s dětmi.

Písečná pláž je přímo u hotelu, lehátka, slunečníky, plážové osušky a matrace jsou k dispozici zdarma.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, á la carte restaurace (nutná rezervace), 2 bary, WI-FI na recepci zdarma, 2 venkovní bazény, 1 dětský bazén, krytý bazén, miniklub, dětské hřiště, SPA centrum, fitness, prádelna, lékař, půjčovna aut, směnárna, obchody.

Sport a zábava: Aktivity: Animační a večerní programy, šipky, stolní tenis, tenis (vybavení za poplatek), kulečník, stolní hry,volejbal v bazénu, plážový volejbal, basketbal, fitness, sauna, turecké lázně, masáže, vodní sporty na pláži za poplatek.

Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE – snídaně, pozdní snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu. Přes den možnost lehkého snacku. Dále pak občerstvení i přes noc (půlnoční polévka aj.). Neomezené množství nealkoholických a alkoholických nápojů místní výroby 10:00-24:00.

Ubytování: hotel *****

Standardní pokoj s možností přistýlky je vybaven individuálně ovladatelnou klimatizací, TV/SAT, minibarem (zdarma, denně doplňován nealkoholickými nápoji), trezorem (za poplatek), telefonem, koupelnou s vanou nebo sprchou, fénem a balkonem. Na vyžádání je možný rodinný pokoj s 2 oddělenými ložnicemi.