Alanya - Delphin Botanik Platinum

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Alanya - Delphin Botanik Platinum

Poloha: Turecká riviéra

Pláž: Delphin Botanik Platinum

Oblíbený, luxusní resort značky Delphin obklopený rozkvetlou zahradou leží přímo na písečné pláži. Jak už je zvykem u této značky nabízí svým klientům služby nejvyšší úrovně. Se svým sousedním sesterským resortem Delphin Botanik sdílí aquapark a lunapark. Nachází se v oblasti Okurcalar, která je vzdálena od centra města Side 30 km a od centra města Alanya 32 km, hotel nabízí bezplatnou dopravu, je možné využít i lokální veřejnou autobusovou dopravu. Resort vřele doporučujeme jak rodinám s dětmi, tak i párům všech věkových kategorií a uspokojí i velmi náročné klienty. Vzdálenost od letiště 90 km.

Písečná pláž s hrubším pískem přímo u hotelu, lehátka, slunečníky, plážové osušky a matrace zdarma. Plážový bar.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, 5 a la carte restaurací (1x vstup zdarma – nutná rezervace) 7 barů, kavárna, wifi na recepci a v pokojích zdarma, 3 venkovní bazény, 2 dětské bazény, krytý bazén, bazén pro dospělé, aqua park, miniklub, dětské hřiště, skluzavky, SPA centrum, konferenční místnosti, obchodní arkáda, disko, lunapark, lékař.

Sport a zábava: Aktivity: Rozmanité animační a večerní programy, pro děti i dospělé, boccia, aerobic, šipky, stolní tenis, tenis (možnost lekcí), basketbal, kulečníky, bowling, stolní hry, plážový volejbal, mini fotbal, vodní pólo, fitness, sauna, turecké lázně, masáže, potápění, vodní sporty na pláži za poplatek.

Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Destinace: Alanya
se nachází ve východní části Turecké riviéry a uchvátilo svým půvabem i samotnou Kleopatru. Je to velice oblíbené historické letovisko, dříve sídlo pirátů, dnes oblast, kde se o Vás postarají jako nikde jinde. Místy hrubší písek, podle pověsti dovezený až z dalekého povodí Nilu, pečuje o chodidla unavených turistů. Zvláště je pak oblíbená Kleopatřina pláž, která se může pyšnit oceněním modré vlajky Evropské unie za spokojenost návštěvníků. Asi stominutový transfer z letiště je ukončen pohledem na město, kterému už z dálky dominuje mohutná středověká pevnost, z jejichž širokých bašt se otevírá pohled na překrásnou Kleopatřinu pláž. Zachovalé hradby měřící až šest kilometrů svádí pohledy turistů hlavně v noci. Čisté pláže, noční život v přístavu, výhodné nákupy v orientálních bazarech, plavba člunem v krápníkových jeskyních, to vše je důvod, proč poznat Alanyi. Beznadějně zamilovaný Antonius daroval tuto část země Kleopatře jako svatební dar. Věřte, že i Vám přinese Alanya něco, na co se nezapomíná.

Poznámka: Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE – snídaně, pozdní snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu. Během dne bohaté občerstvení formou svačin, zmrzliny, tureckých palačinek, zákusků. Možnost občerstvení i přes noc. Neomezené množství nealkoholických a alkoholických nápojů místní výroby a některých importovaných od 10:00 do 02:00, dále je pak možnost využít Irish Pub dle otevírací doby (může se měnit).

Ubytování: hotel *****

Standardní pokoj s možností až dvou přistýlek je vybaven individuálně ovladatelnou klimatizací, TV/SAT, minibarem (zdarma, denně doplňován) , setem pro přípravu čaje a kávy, trezorem (zdarma), telefonem, koupelnou s vanou/sprchou, WC, fénem, balkonem. Na vyžádání rodinný pokoj s 2 oddělenými ložnicemi.