Alanya - Hotel Club Big Blue Suite ****

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Alanya - Hotel Club Big Blue Suite ****

Poloha: Rodinný hotel, který se těší velké oblibě klientů se nachází v blízkosti centra známého letoviska Alanya. V roce 2017 prošel značnou celkovou rekonstrukcí, tak aby i nadále vytvářel pro své klienty komfortní prostředí, přátelskou atmosféru a poskytoval jim kvalitní služby ke strávení dovolené plné pohody a relaxace. Hotel je vhodný pro klienty, kteří mají rádi noční procházky městem, rodiny s dětmi nebo pro mladé páry, kteří vyhledávají blízkou dostupnost centra s pestrým nočním životem. Leží cca 135 km od mezinárodního letiště v Antalyi a centrum Alanye je vzdáleno cca 2,5 km. Nejbližší nákupní možnosti a autobusová zastávka jsou v blízkosti hotelu. Příjemnou procházkou lze například navštívit pevnost, přístav nebo hrad.

Pláž: Písčito-oblázková s přístupem přes místní komunikaci je vzdálena cca 500 m od hotelu. Lehátka, slunečníky a bar na pláži jsou k dispozici za poplatek. Za poplatek je možné využít shuttle bus na pláž.

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE

Ubytování: hotel ****

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, směnárna, Wi-Fi připojení na recepci zdarma, hlavní restaurace, barbeque ala carte restaurace (za poplatek), lobby bar, bar u bazénu, hlavní venkovní bazén (lehátka a slunečníky zdarma), bazén se 2 skluzavkami, dětský bazén, miniklub pro děti, dětské hřiště, tematické večerní programy (3 x týdně – pouze v hl. sezóně), stolní tenis, šipky. Za poplatek Spa centrum, masáže, prádelna, čistírna, lékař, minimarket, půjčovna aut, služby fotografa, vodní sporty na pláži.

Vybavení pokojů: Standardně zařízené pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny individuální klimatizací, vlastním sociálním zařízením, koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, SAT/TV, telefonem, fénem, minibarem (za poplatek), trezorem (za poplatek), Wi-Fi připojením a balkonem. Rodinné pokoje s možností dvou přistýlek jsou k dispozici za příplatek.