Alanya - Kleopatra Dreams Beach

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Alanya - Kleopatra Dreams Beach

Kleopatra Dreams Beach

Příjemný hotel se nachází jen pár kroků od proslulé Kleopatřiny pláže. Okolí hotelu můžete využít k návštěvě mnoha obchodů, kaváren či restaurací. Do samotného centra Alanye to je 1,5 kilometru.

Ubytování

Dvoulůžkové pokoje mají vlastní sociální zařízení (koupelna, vysoušeč vlasů, WC) a jsou vybaveny televizorem se satelitním příjmem, telefonem, centrální klimatizací, minibarem a trezorem (za poplatek) a náleží k nim balkon.

Stravování

All inclusive zahrnuje snídaně, obědy a večeře podávané formou bufetu. Součástí je lehký snack během dne, káva, čaj a zákusky v odpoledních hodinách a nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby v neomezeném množství a to v čase od 10:00 do 23:00 hodin.

Vybavení

Hotel skládající se z jedné budovy svým hostům nabízí recepci, hlavní restauraci a a la carte restauraci a dva bary. Součástí hotelového vybavení jsou dva venkovní bazény včetně dětského bazénu a menší vnitřní bazén.

Aktivity

Hostům je k dispozici stolní tenis, kulečník, fitness se saunou, párou a masážemi (některé aktivity se poskytují za poplatek). Slunečníky a lehátka u bazénu mohou hosté využívat bezplatně. Hotel umožňuje bezdrátové připojení k internetu (WiFi). Vodní sporty na pláži za poplatek.

Poloha: Turecká riviéra

Pláž: Kleopatřina pláž je 50 metrů od hotelu, oddělena přímořskou komunikací. Lehátka a slunečníky za poplatek. K dispozici bar na pláži (rozlévané nealkoholické nápoje).

Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Destinace: Alanya
se nachází ve východní části Turecké riviéry a uchvátilo svým půvabem i samotnou Kleopatru. Je to velice oblíbené historické letovisko, dříve sídlo pirátů, dnes oblast, kde se o Vás postarají jako nikde jinde. Místy hrubší písek, podle pověsti dovezený až z dalekého povodí Nilu, pečuje o chodidla unavených turistů. Zvláště je pak oblíbená Kleopatřina pláž, která se může pyšnit oceněním modré vlajky Evropské unie za spokojenost návštěvníků. Asi stominutový transfer z letiště je ukončen pohledem na město, kterému už z dálky dominuje mohutná středověká pevnost, z jejichž širokých bašt se otevírá pohled na překrásnou Kleopatřinu pláž. Zachovalé hradby měřící až šest kilometrů svádí pohledy turistů hlavně v noci. Čisté pláže, noční život v přístavu, výhodné nákupy v orientálních bazarech, plavba člunem v krápníkových jeskyních, to vše je důvod, proč poznat Alanyi. Beznadějně zamilovaný Antonius daroval tuto část země Kleopatře jako svatební dar. Věřte, že i Vám přinese Alanya něco, na co se nezapomíná.

Poznámka: Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.