Alanya - Long Beach Harmony

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: ultra all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Alanya - Long Beach Harmony

Pláž

Písčito-oblázková pláž součástí hotelového resortu. Lehátka, slunečníky a osušky zdarma. K pláži se dostanete soukromým podchodem hlavní části resortu.

Ubytování

Ubytování je nabízené v komfortně zařízených dvoulůžkových pokojích s možností dvou přistýlek. Na každém pokoji se nachází vlastní sociální zařízení, dále mají hosté k dispozici klimatizaci, televizor, telefon a minibar, balkon s příjemným výhledem na moře nebo do okolí. Na vyžádání jsou v hotelu k dispozici také pokoje s přímým vstupem do bazénu či suity pro až 4 osoby.

Strava

Ultra all inclusive - snídaně, pozdní snídaně, obědy, pozdní večeře, večeře formou bufetu. Svačiny během dne i v noci. Rozlévané nealkoholické a alkoholické nápoje k dispozici od 7:00 do 24:00 hodin.

Vybavení

Hotelový komplex se skládá z několika budov a nabízí 24 hodinovou recepci, hlavní restauraci, 3 a la carte restaurace (turecká, mexická a rybí), velké množství barů, venkovní bazény, bazén s mořskou vodou, vnitřní bazén, dětské bazény a velký aquapark. Dále k dispozici SPA centrum, turecké lázně, sauna, salon krásy, peeling, masáže, kadeřnictví, fitness centrum, vodní gymnastika, zumba, aerobik, basketbal, plážový volejbal, mini fotbal, lukostřelba, stolní tenis, tenisové kurty, šachy, biliard, bowling, vodní sporty, škola potápění, lanový park, lunapark, kino, karaoke, diskotéka, živá hudba, tematické večery, denní i večerní animační programy, čistírna, prádelna, služby lékaře, pokojová služba, obchody, WiFi internetové připojení, konferenční místnosti a parkoviště. Mini klub (4-12 let), dětské hřiště, minidisco, dětské menu v restauraci, dětský aquapark, dětské bazény, možnost zapůjčení dětské židličky v restauraci a dětské postýlky, zapůjčení kočárku a hlídání dětí za poplatek

Aktivity

SPA centrum, turecké lázně, sauna, salon krásy, peeling, masáže, kadeřnictví, fitness centrum, vodní gymnastika, zumba, aerobik, basketbal, plážový volejbal, mini fotbal, lukostřelba, stolní tenis, šipky, hry v bazénu, tenisové kurty, šachy, stolní hry, karetní hry, biliard, bowling, vodní sporty, škola potápění, lanový park, lunapark, 7D kino, kino, soutěže, karaoke, diskotéka, živá hudba, tematické večery, denní i večerní animační programy.

Poloha: Turecká riviéra

Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Long Beach Harmony: Moderní hotelový komplex se nachází v oblasti Incekum. Tento nově zrekonstruovaný hotel Vám zaručí prožití luxusní dovolené, je vhodný pro rodiny s dětmi a uspokojí i náročnější klientelu. Tento hotel sousedí se sesterským hotelem Long Beach Resort, ve kterém lze využít doplňkových služeb jako např. aquapark či lunapark. Nejbližší nákupní možnosti jsou vzdáleny 5 kilometrů od hotelu. Známé město Alanya se nachází pouze 20 kilometrů od hotelu. Letiště Antalya je vzdálené zhruba 90 kilometrů.

Destinace: Alanya
se nachází ve východní části Turecké riviéry a uchvátilo svým půvabem i samotnou Kleopatru. Je to velice oblíbené historické letovisko, dříve sídlo pirátů, dnes oblast, kde se o Vás postarají jako nikde jinde. Místy hrubší písek, podle pověsti dovezený až z dalekého povodí Nilu, pečuje o chodidla unavených turistů. Zvláště je pak oblíbená Kleopatřina pláž, která se může pyšnit oceněním modré vlajky Evropské unie za spokojenost návštěvníků. Asi stominutový transfer z letiště je ukončen pohledem na město, kterému už z dálky dominuje mohutná středověká pevnost, z jejichž širokých bašt se otevírá pohled na překrásnou Kleopatřinu pláž. Zachovalé hradby měřící až šest kilometrů svádí pohledy turistů hlavně v noci. Čisté pláže, noční život v přístavu, výhodné nákupy v orientálních bazarech, plavba člunem v krápníkových jeskyních, to vše je důvod, proč poznat Alanyi. Beznadějně zamilovaný Antonius daroval tuto část země Kleopatře jako svatební dar. Věřte, že i Vám přinese Alanya něco, na co se nezapomíná.