Alanya - Perre Delta

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: ultra all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Alanya - Perre Delta

Poloha: Turecká riviéra

Pláž: Hotel Perre Delta slibuje rozmanité aktivity pro děti od animačních programů přes dětská hřiště, bazén se skluzavkami až po klidnou zahradu, kde si může každý odpočinout a relaxovat. 95 km od letiště v Antályi, v docházkové vzdálenosti od velkého bazaru, asi 25 km od městečka Side nebo 35km do města Alanya. Taková je poloha hotelu, který nabízí příjemný servis a zábavu pro každého na 20.000 m čtverečních.

hned u hotelu je pokrytá hrubším pískem. Jsou zde lehátka, slunečníky pro hotelové hosty zdarma. Máte možnost se i slunit na travnaté ploše, která je mezi pláží a bazény.

Ubytování

V dvoulůžkových pokojích s možností až dvou dětí na palandě. Pokoje jsou s balkony a klasickým vybavením jako je mini bar atd.

Stravování

Ultra All Incusive - snídaně, oběd, večeře jsou formou bufetu. Vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje na barech k dispozici. Lobby bar otevřen 24 hodin denně. Ala Cart restauraci je třeba zarezervovat den předem.

Vybavení

Vstupní hala s recepcí a WiFi připojením v lobby. Restaurace s posezením i venku, 5 barů, 2 tenisové kurty, velký bazén, 2 dětské bazénky, 2 bazény se skluzavkami, vnitřní bazén, turecké lázně, sauna, fitness, game room.

Aktivity

Sauna, turecké lázně, masáže, animační programy,diskotéka, kavárna s vodní dýmkou a tureckou kávou, obchůdky, suvenýry, vodní sporty, plážový volejbal.

Některé aktivity jsou zpoplatněné.