Alanya - Sentido Numa Bay

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: ultra all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Alanya - Sentido Numa Bay

Poloha: Turecká riviéra

Pláž: Nový, luxusní rodinný hotel leží přímo na písečné pláži v oblasti Turkler. Nákupní možnosti jsou k dispozici přímo v hotelu. Centrum města Alanya je vzdáleno 17 km od hotelu kam se dostanete místní dopravou. Letiště v Antalyi cca 98 km.
Pěkná písečná pláž přímo u hotelu. Lehátka, slunečníky a plážové osušky zdarma. Plážový bar v ceně all inclusive.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, wifi připojení v areálu hotelu a na pokojích (zdarma), hlavní restaurace, 3 a´la carte restaurace (barbeque, asijská, rybí restaurace za poplatek), několik barů, venkovní bazén, relaxační bazén (pouze pro starší 16 let), vnitřní bazén, aquapark, miniklub, herna, spa centrum,vířivka, fitness centrum, diskotéka.

Sport a zábava: Aktivity : Sauna, turecké lázně, masáže (za poplatek), pára, vířivka, animační programy pro děti a dospělé, plážový volejbal, salon krásy, kadeřník, menší nákupní třída v hotelu, miniklub, vodní sporty na pláži (za poplatek).

Stravování: ultra all inclusive

ULTRA ALL INCLUSIVE - snídaně, pozdní snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Během dne občerstvení, snacky, zmrzlina, sladké pečivo, palačinky, wafle, sandwich, čerstvé ovoce a půlnoční snacky. Neomezené množství rozlévaných nealkoholických a alkoholických nápojů místní výroby a vybraných importovaných nápojů 24 hodin denně.

Ubytování: hotel *****

Dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek jsou vybaveny klimatizací, TV/SAT, minibarem (zdarma denně doplňován), rychlovarnou konvicí s kávou a čajem (zdarma), wifi, trezorem, koupelnou s vanou/sprchou, fénem. Možnost ubytování v rodinných pokojích až pro 4 osoby.