Antalya - Limak Lara

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: ultra all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Antalya - Limak Lara

Poloha: Turecká riviéra

Pláž: Písečná pláž přímo u hotelu, lehátka, slunečníky, plážové osušky a matrace zdarma.Plážový bar a molo.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, 3 ala carte restaurace (za poplatek - nutná rezervace) 4 bary, kavárna, pattiserie, wifi na recepci a v pokojích zdarma, 2 venkovní bazény, dětské bazény,krytý bazén, bazén pro dospělé, menší aqua park, miniklub, dětské hřiště, skluzavky, SPA centrum, konferenční místnosti, obchodní arkáda, disko, lékař

Sport a zábava: Aktivity: Bohaté animační a večerní programy pro děti i dospělé, večerní párty, živá huda, boccia, aerobic, vodní gymnastika, šipky, stolní tenis, basketbal, kulečníky, bowling, stolní hry, plážový volejbal, mini fotbal, vodní pólo, fitness, sauna, turecké lázně, masáže, potápění, vodní sporty na pláži za poplatek.

Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Limak Lara: Nedávno zrekonstruovaný luxusní resort značky Limak, oslní na první pohled svou jedinečnou architekturou ve stylu Feng - šuej . Nachází na písečné pláži a v oblasti Lara. Nabízí svým klientům služby na vysoké úrovni a bohatý animační program jak pro děti tak pro dospělé. Velkou výhodou je skvělá poloha pro klienty, kteří chtějí užívat pláže, nákupů v bazarech a nočního života zároveň. Doporučujeme všem věkovým kategoriím a náročnějším klientům. Centrum města Antalya je vzdáleno cca 16 km, dostupné místní dopravou. Vzdálenost od letiště cca 12 km.

Destinace: Antalya
je dnes hlavním městem Turecké riviéry a jedním z nejkrásnějších měst vůbec. Najdete zde množství antických památek, pulzující přistav, palmami lemované moderní ulice, proslavené pláže, vynikající rybí restaurace i typické orientální bazary, kde zaručeně nakoupíte jen to nejlepší a nejčerstvější zboží. Samozřejmostí je spousta obchodů s ručně vázanými koberci a kvalitními koženými výrobky špičkové kvality.

Stravování: ultra all inclusive

ULTRA ALL INCLUSIVE – snídaně, pozdní snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu. Přes den možnost občerstvení formou pestrých svačin, zmrzliny, turekých palačinek zákusků. Možnost občerstvení i přes noc. Neomezené množství nealkoholických a alkoholických nápojů včetně některých importovaných 10:00 – 2:00.

Ubytování: hotel *****

Standardní pokoj s možností přistýlky je vybaven individuálně ovladatelnou klimatizací, TV/SAT, minibarem (zdarma, denně doplňován nealko nápoji a pivem) , setem pro přípravu čaje a kávy, trezorem, telefonem, Wi-fi, koupelnou s vanou/sprchou, WC, fénem, balkonem. Na vyžádání rodinný pokoj s 2 oddělenými ložnicemi a pokoje s přímým vstupem do bazénu.