Antalya - Sherwood Breezes Resort

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: ultra all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Antalya - Sherwood Breezes Resort

Moderní nově zrekonstruovaný hotel se nachází ve vyhledávaném letovisku Lara. Hotel obklopuje krásná a udržovaná zahrada. Všechny pokoje jsou umístěny v hlavní budově. Hotel je situován v blízkosti historického centra Lary, kde naleznete spoustu nákupních center a restaurací. Letiště je vzdáleno pouhých 10 km.
PLÁŽ
Písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře přímo u hotelu. Lze využít i molo. Lehátka, slunečníky a plážové osušky zdarma.
UBYTOVÁNÍ
Moderně zařízené dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek jsou vybaveny, klimatizací, koupelnou, fénem, TV/SAT, minibarem (doplňován denně nealkoholickými nápoji a pivem), trezorem, setem pro přípravu kávy a čaje, balkonem. Za příplatek přímý výhled na moře. Rodinné pokoje na vyžádání.
STRAVOVÁNÍ
ULTRA ALL INCLUSIVE – snídaně, obědy a večeře formou bufetu, džusy z čerstvého ovoce u snídaně zdarma, pozdní snídaně, noční občerstvení, vegetariánský bufet, dětský bufet, jednou za pobyt možnost večeře v a´la carte restauraci (nutná rezervace předem), odpolední káva a čaj, zákusky, makronky, zmrzlina, turecké plněné palačinky, pečené brambory, pizza, sendviče. Neomezená konzumace místních alkoholických, vybraných importovaných nápojů vysoké kvality a nealkoholických nápojů lze čerpat 24hodin denně.
VYBAVENÍ
Vstupní hala s recepcí, směnárna, hlavní restaurace, 3 a´la carte restaurace, kavárna, 10 barů, snack bary, konferenční místnost, cukrárna, minimarket, butik, obchod se suvenýry, kadeřnictví, venkovní bazénový komplex, 2 velké bazény, dětské bazény, aquapark se skluzavkami, wi-fi zdarma na recepci i na pokojích.
AKTIVITY
Bohatý animační a sportovní program pro děti i dospělé, spousta soutěží, živá hudba, taneční vystoupení, karaoke, diskotéka, miniklub, dětské hřiště, plážový volejbal, basketbal, minigolf, boccia, lukostřelba, posilovna, šipky, aerobic, vodní sporty a spa centrum za poplatek.

Poloha: Turecká riviéra