Antalya - Sherwood Lara Exclusive

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Antalya - Sherwood Lara Exclusive

Poloha: Turecká riviéra

Pláž: Sherwood Lara Exclusive

Moderní, provzdušněný resort, obklopen krásnou a udržovanou zahradou se nachází ve vyhledávaném letovisku Lara. Svým klientům nabízí velmi kvalitní služby, velkolepé animační programy a show. Doporučujeme klientům všech věkových kategorií a náročnějším klientům. Centrum města Antalya se nachází cca 15 km od hotelu, dostupné místní dopravou. Vzdálenost od letiště 10 km.

Písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře přímo u hotelu. Lze využít i molo. Lehátka, slunečníky a plážové osušky zdarma. Soukromé pavilonky na pláži za poplatek.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, směnárna, hlavní restaurace, 3 a´la carte restaurace, kavárna, 10 barů, snack bary, konferenční místnost, cukrárna, minimarket, butik, obchod se suvenýry, kadeřnictví, venkovní bazénový komplex, 2 velké bazény, dětské bazény, aquapark se skluzavkami, wi-fi zdarma na recepci i na pokojích.

Sport a zábava: Aktivity: Bohatý animační a sportovní program pro děti i dospělé, spousta soutěží, živá hudba, taneční vystoupení, karaoke, diskotéka, miniklub, dětské hřiště, plážový volejbal, basketbal, minigolf, boccia, lukostřelba, posilovna, šipky, aerobic, vodní sporty a spa centrum za poplatek.

Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Destinace: Antalya
je dnes hlavním městem Turecké riviéry a jedním z nejkrásnějších měst vůbec. Najdete zde množství antických památek, pulzující přistav, palmami lemované moderní ulice, proslavené pláže, vynikající rybí restaurace i typické orientální bazary, kde zaručeně nakoupíte jen to nejlepší a nejčerstvější zboží. Samozřejmostí je spousta obchodů s ručně vázanými koberci a kvalitními koženými výrobky špičkové kvality.

Poznámka: Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Stravování: vlastní

ULTRA ALL INCLUSIVE – snídaně, obědy a večeře formou bufetu, džusy z čerstvého ovoce u snídaně zdarma, pozdní snídaně, noční občerstvení, vegetariánský bufet, dětský bufet, během dne bohaté občerstvení formou svačin, odpolední kávy a čaje, zákusky, makronky, zmrzlina, turecké plněné palačinky, pečené brambory, pizza, sendviče. Neomezená konzumace místních alkoholických, vybraných importovaných nápojů vysoké kvality a nealkoholických nápojů lze čerpat 24hodin denně.

Ubytování: hotel *****

Moderně zařízené dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek jsou vybaveny, klimatizací, koupelnou, fénem, TV/SAT, minibarem (doplňován denně nealkoholickými nápoji a pivem), trezorem, setem pro přípravu kávy a čaje, balkonem. Za příplatek přímý výhled na moře. Rodinné pokoje s 2 oddělenými ložnicemi na vyžádání.