Belek - Granada Luxury Belek

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: ultra all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Belek - Granada Luxury Belek

Pláž: Granada Luxury Belek

Dovolen á v luxusn í m resortu Granada Luxury Belek ve v á s zanech á nezapomenuteln é vzpom í nky. Budete se bavit tak dobře, že si ani nevšimnete, že se resort nenach á z í u pl á že. Disponuje totiž mnoha baz é ny, z á bavn í m parkem, aquaparkem, perfektn í m z á zem í m pro děti i pro dospěl é a rozličn ý mi typy pokojů. Z á bavn í č á st s baz é ny, maledivskou pl á ž í a aquaparkem se nach á z í za m í stn í komunikac í a dostanete se k ní podchodem. Máte-li opravdu vysoké požadavky na ubytování a preferujete rozs á hl é resorty s nepřebernou nab í dkou z á bavy, restaurac í a barů; právě jste našli, co jste hledali. Do centra Beleku, vzdáleného pouhý 1 km od hotelu, se snadno dostanete místní dopravou nebo taxi. Vzdálenost od letiště je 33 km.

Soukromá písčito-oblázková pláž vzdálena 1,7 km. Lehátka, slunečníky a matrace zdarma. K dispozici plážový bar zdarma a plážové pavilony za příplatek. Doprava na pláž zdarma.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, 4 restaurace s obsluhou – mezinárodní, steaková, rybí a turecká (nutná rezervace, za poplatek), 13 barů, vinárna (za poplatek), bar na terase s vodní dýmkou (za poplatek), patisserie, diskotéka, obchodní arkáda, knihovna, kadeřnictví, 3 venkovní bazény, 2 dětské bazény, 2 kryté bazény (1 se slanou vodou), bazén s umělými vlnami, líná řeka, aquapark, zábavní park (za poplatek), bazén s maledivskou pláží pro dospělé, Spa Centrum, mini klub, několik dětských hřišť, kino, konferenční místnosti.

Sport a zábava: Aktivity: Bohaté animační a večerní programy pro děti i dospělé, živá hudba, taneční párty, koncerty, karaoke, tenisový kurt, stolní tenis, mini fotbal, šipky, stolní hry, plážový volejbal, basketbal, turecké lázně, sauna, pára, solná jeskyně. Za poplatek masáže ve Spa centru, herní místnost s bowlingem a kulečníkem.

Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Destinace: Belek
je mladé, rychle se rozvíjející rekreační letovisko Turecké riviéry. Svým návštěvníkům nabízí romantické písečné duny a vonné piniové háje, na kilometry se táhnoucí pláže lákající k dlouhým procházkám. V oblasti Beleku se nacházejí luxusní hotely pro náročné klienty, kteří chtějí strávit dovolenou na klidném místě a zároveň největší a nejluxusnější golfová hřiště s veškerým zázemím a komfortem. V roce 2008 bylo nově otevřeno golfové hřiště Nick Faldo, které patří mezi nejlepší a nejkrásnější na světě. Belek je i unikátní přírodní oblastí.

Stravování: ultra all inclusive

ULTRA ALL INCLUSIVE – snídaně, pozdní snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu. Přes den možnost bohatého občerstvení formou svačin, zmrzliny, tureckých palačinek, zákusků, pizzy. Možnost rozmanitého občerstvení i přes noc. Neomezené množství nealkoholických a alkoholických rozlévaných nápojů včetně některých importovaných 24 hodin.

Ubytování: hotel *****

Standardní pokoje se nacházejí v hlavní budově. Pokoje jsou vybaveny centrálně ovládanou klimatizací, telefonem, TV se satelitním příjmem, Wi-Fi zdarma, minibarem (denně doplňován nealko nápoji, pivem a pochutinami), setem na přípravu čaje a kávy, koupelnou s vanou/sprchou, WC, fénem, trezorem zdarma, balkonem, županem a pantoflemi.

Na vyžádání rodinné pokoje s oddělenými místnostmi a pokoje s přímým vstupem do bazénu.