Belek - Green Max

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: ultra all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Belek - Green Max

Krásný hotelový komplex, leží přímo na vlastní písečné pláži s modrou vlajkou. Nachází se v oblasti Kadriye, cca 5 km od centra. Centrum Beleku je vzdálené necelých 10 km, kam se dostanete místní dopravou nebo taxi. Nákupní možnosti i přímo v hotelu. Vzdálenost od letiště cca 25 km.



PLÁŽ

Písčitá pláž s malými oblázky a molem, která byla oceněná modrou vlajkou, se nachází přímo u hotelu. Lehátka, slunečníky a osušky zdarma.

UBYTOVÁNÍ



Možnosti ubytování v hlavní budově /pokoje až pro 3 osoby/, v budově Zeus /superior pokoje až pro 4 osoby/, ve vilkách /pokoje až pro 3 osoby/ a v rodinných vilkách /pokoje až pro 5 osob/. Všechny pokoje jsou vybaveny centrální klimatizací, koupelnou s vanou/sprchou a WC, fénem, TV/SAT, telefonem, minibarem (zdarma), trezorem, balkonem nebo terasou. Clubové pokoje byly v zimě 2017/18 rekonstruovány. Rodinné vilky na vyžádání.



STRAVOVÁNÍ



ULTRA ALL INCLUSIVE – snídaně, pozdní snídaně, obědy a večeře formou bufetu, dětský bufet, dietní koutek, během dne občerstvení, zmrzlina, zákusky v patisserii, turecké palačinky, neomezené množství rozlévaných nealkoholických a alkoholických nápojů místní výroby a vybraných importovaných nápojů 24 hodin denně.

VYBAVENÍ

Vstupní hala s recepcí, wifi připojení v lobby zdarma, internetová kavárna, hlavní restaurace, dvě a´la carte restaurace, 6 barů, patisserie, diskotéka, obchodní arkáda, vnitřní bazén, miniklub.

AKTIVITY

Sauna, turecké lázně, animace pro děti, vodní gymnastika, plážový volejbal, 6 tenisových kurtů, minifotbal, šipky, stolní tenis, šachy, boccia, lukostřelba, basketbal, fitness centrum, vodní sporty na pláži.

Poloha: Turecká riviéra