Belek - Gural Premier Belek

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: ultra all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Belek - Gural Premier Belek

Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Gural Premier Belek: Resort Güral Premier Belek, inspirovaný tradiční tureckou architekturou, se rozkládá na ploše o rozloze 130 000 m2 a obklopuje ho borový les. Nachází se 3 km od nejlepších evropských golfových hřišt a nedaleko od antických měst Perge a Side. Resort doporučujeme především rodinám s dětmi, které se mohou těšit na akvapark s 16 skluzavkami nebo na rozlehlý dětský klub. Centrum Beleku, vzdálené od hotelu 1 km, je dostupné místní dopravou nebo taxi. Vzdálenost od letiště 35 km.
PLÁŽ
Soukromá, písečná pláž s oblázky. Lehátka, slunečníky a matrace zdarma. K dispozici plážový bar zdarma a plážové pavilony za příplatek.
UBYTOVÁNÍ
Pokoje Deluxe s možností dvou přistýlek jsou vybaveny centrálně ovládanou klimatizací, telefonem, TV se satelitním příjmem, wifi zdarma, minibarem (denně doplňován nealko nápoji, pivem a pochutinami), setem na přípravu čaje a kávy, koupelnou s vanou/sprchou, WC, fénem, županem a pantoflemi, trezorem zdarma, balkonem. Rodinné pokoje s oddělenými ložnicemi a pokoje s přímým vstupem do bazénu na vyžádání.
STRAVOVÁNÍ
PREMIUM ULTRA ALL INCLUSIVE – snídaně, pozdní snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu. Přes den možnost bohatého občerstvení formou svačin, zmrzliny, tureckých palačinek, zákusků, burgerů. Možnost rozmanitého občerstvení i přes noc. Neomezené množství nealkoholických a alkoholických rozlévaných nápojů včetně některých importovaných 24 hodin.
VYBAVENÍ
Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, 2 snack bary, 3 a la carte restaurace – turecká, italská, středomořská (nutná rezervace), 12 barů, patisserie, diskotéka, obchodní arkáda, kadeřnictví, bazény, aquapark, Spa Centrum, rozlehlý mini klub, několik dětských hřišť, herna.
AKTIVITY
Bohaté animační a večerní programy pro děti i dospělé, živá hudba, taneční show, 8 antukových tenisových kurtů za poplatek, fitness centrum, plážový volejbal, mini fotbal, boccia, stolní hry, stolní tenis, šipky, rozlehlé Spa centrum za poplatek.

Destinace: Belek
je mladé, rychle se rozvíjející rekreační letovisko Turecké riviéry. Svým návštěvníkům nabízí romantické písečné duny a vonné piniové háje, na kilometry se táhnoucí pláže lákající k dlouhým procházkám. V oblasti Beleku se nacházejí luxusní hotely pro náročné klienty, kteří chtějí strávit dovolenou na klidném místě a zároveň největší a nejluxusnější golfová hřiště s veškerým zázemím a komfortem. V roce 2008 bylo nově otevřeno golfové hřiště Nick Faldo, které patří mezi nejlepší a nejkrásnější na světě. Belek je i unikátní přírodní oblastí.

Poznámka: Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.