Belek - Limak Atlantis Deluxe

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: ultra all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Belek - Limak Atlantis Deluxe

Poloha: Turecká riviéra

Pláž: Komfortní hotelový resort se nachází v oblíbeném letovisku Belek. Hotel patří do sítě renomovaných hotelů Limark. Tento elegantní hotel s moderním stylem klade velmi velký důraz na pohodlí klientů. Nabízí skvělé ubytování, kvalitní servis a velmi ochotný personál uspokojí i náročné klienty. Blízkost golfových hřišť přiláká i milovníky tohoto sportu. Centrum Beleku je vzdáleno 7km, kde naleznete spoustu obchůdků, kaváren a restaurací. Autobusová zastávka je přímo u hotelu. Letiště Antalya je vzdáleno 35km.
Krásná a dlouhá písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází přímo u hotelu. Lehátka, slunečníky a plážové osušky k dispozici zdarma.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, směnárna hlavní restaurace, 5 a´la carte restaurací (turecká, rybí, italská, mexická a asijská), 5 barů, 5 venkovních bazénů, jeden se skluzavkami, vnitřní bazén, menší obchůdky, konferenční místnost, kadeřnictví, wellness centrum, wi-fi na recepci i na pokojích zdama.

Sport a zábava: Aktivity : Denní a večerní animační programy pro děti i dospělé, miniklub, dětské hřiště, sauna, parní lázeň tenis, posilovna, plážový volejbal, basketbal, šipky, vodní sporty a masáže za poplatek.

Stravování: ultra all inclusive

ULTRA ALL INCLUSIVE - snídaně, obědy a večeře podávány formou pestrého bufetu, dětský bufet, pozdní snídaně, půlnoční občerstvení, jednou za pobyt možnost večeře v a ´la carte restauraci, rezervace nutná, lehké občerstvení a snacky během dne, turecké speciality, odpolední káva a čaj, zákusky, místní rozlévané a některé importované alkoholické a nealkoholické nápoje lze čerpat 24h denně.

Ubytování: hotel *****

Komfortně zařízené dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek pro děti jsou vybaveny klimatizací, koupelnou, fénem, TV/SAT, minibarem (denně doplňován), trezorem, balkonem.