Belek - Susesi Luxury Resort

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: ultra all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Belek - Susesi Luxury Resort

Poloha: Turecká riviéra

Pláž: Susesi Luxury Resort

Luxusní, moderní a rozlehlý resort, obklopený překrásnou zahradou, se nachází v letovisku Belek, přímo u písečné pláže. Susesi Luxury Resort vás nadchne nejen luxusním vybavením a relaxační atmosférou, ale také kvalitními službami a výjimečně chutnou kuchyní. Splní vaše představy o odpočinkové dovolené na vysoké úrovni.

Vzdálenost od centra Beleku 2km. Vzdálenost od letiště 35 km.

Písečná pláž s oblázky, molem a plážovým barem se nachází přímo u hotelu. Lehátka, slunečníky, matrace a osušky jsou k dispozici zdarma. Plážové pavilonky jsou za poplatek.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace a 6 restaurací á la carte (turecká nebo mexická je 1x za pobyt zdarma po předchozí rezervaci), 2 restaurace s občerstvením, 11 barů, cukrárna, diskotéka, několik bazénů (lehátka, slunečníky, matrace a osušky zdarma), aquapark, miniklub se dvěma bazény pro děti, hřiště pro děti, wifi i a internetová kavárna (zdarma), knihovna, obchodní arkáda, lázeňské centrum a 17 konferenčních místností.

Sport a zábava: Aktivity: Denní a večerní animační programy, tematické party, 2 tenisové kurty (osvětlení za poplatek), minifotbal, stolní tenis, plážový volejbal, squash, basketbal, vodní gymnastika, zumba, pilates, šipky, fitness, turecké lázně, pára. Profesionální fotbalové hřiště, golf, lekce tenisu, vodní dýmka, herna, kulečník, bowling, masáže a procedury v lázeňském centru, vodní sporty na pláži za poplatek.

Při vstupu do Turecka se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Destinace: Belek
je mladé, rychle se rozvíjející rekreační letovisko Turecké riviéry. Svým návštěvníkům nabízí romantické písečné duny a vonné piniové háje, na kilometry se táhnoucí pláže lákající k dlouhým procházkám. V oblasti Beleku se nacházejí luxusní hotely pro náročné klienty, kteří chtějí strávit dovolenou na klidném místě a zároveň největší a nejluxusnější golfová hřiště s veškerým zázemím a komfortem. V roce 2008 bylo nově otevřeno golfové hřiště Nick Faldo, které patří mezi nejlepší a nejkrásnější na světě. Belek je i unikátní přírodní oblastí.

Stravování: ultra all inclusive

ULTRA ALL INCLUSIVE – Snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu, noční bufet, turecké palačinky, zákusky, zmrzlina, sendviče, odpolední svačiny, alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby a vybrané importované nápoje v lobby baru (24 hodin denně) a dalších barech v určených časech, tradiční turecká snídaně v restauraci Tugra (po předchozí rezervaci), 1 x za pobyt večeře v tematické restauraci (po předchozí rezervaci).

Ubytování: hotel *****

Pokoje Deluxe a Deluxe s bočním výhledem na moře jsou vybaveny centrální klimatizací, telefonem, plazmovou TV, minibarem (denně doplňován nealkoholickými nápoji, pivem a lehkým snackem), setem pro přípravu kávy a čaje, trezorem (zdarma), Wi-Fi (zdarma), vlastním sociální zařízením (koupelna, vysoušeč vlasů, WC), županem a pantoflemi. Nacházejí se v hlavní budově a mají balkon nebo terasu.

Na vyžádání prostorné a luxusní suity.