Belek - Xanadu Resort

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: ultra all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Belek - Xanadu Resort

Poloha: Turecká riviéra

Pláž: Soukromá písčito-oblázková pláž, která má oddělenou část pro dospělé. K dispozici lehátka, matrace, slunečníky a osušky zdarma. Pláž má molo a bar. Na pláži je možné si pronajmout soukromé pavilony.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, 4 a la carte – italská (zdarma a bez nutnosti rezervace), asijská, mexická a francouzská, 11 barů, z toho jeden pouze pro dospělé, kavárna, patisserie, diskotéka, noční klub, obchodní arkáda, bowling, kadeřnictví, 3x venkovní bazén, 2x dětský bazén, krytý bazén, skluzavky, aqua park, Spa Centrum, mini club, dětské hřiště, letní kino, tenisový kurt, konferenční místnost.

Sport a zábava: Aktivity: Bohaté animační a večerní programy pro děti i dospělé, živá hudba, koncerty, taneční párty, stolní tenis, šipky, kulečník, plážový volejbal, jóga, stretching, aerobic, tenisový kurt, posilovna, mini fotbal, basketbal, turecké lázně, Spa centrum za poplatek, kurzy golfu na dalekých golfových hřištích, vodní sporty na pláži a kurzy potápění za poplatek.

Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Xanadu Resort: Přepychový plážový resort obklopený kouzelně rozkvetlou zahradou. Vyznačuje se jedinečnou architekturou, citlivě zasazenou do zdejšího prostřední. Svým klientům resort nabízí služby na té nejvyšší úrovni, kvalitní a velmi chutnou kuchyní a samozřejmostí je i fantastické spa centrum.Atmosféra a architektura celého resortu Vás natolik pohltí, že se budete chtít vracet každým rokem. Pyšní se také mini klubem FancyLand, který má bohatý program pro děti všech věkových kategorií. V blízkosti resortu se nachází několik velmi kvalitních a známých golfových hřišť. Doporučujeme všem klientům, kteří chtějí zažít dovolenou, na kterou nechtějí nikdy zapomenout. Centrum Beleku vzdáleno od hotelu 6 km, dostupné místní dopravou nebo taxi. Vzdálenost od letiště 40 km.

Destinace: Belek
je mladé, rychle se rozvíjející rekreační letovisko Turecké riviéry. Svým návštěvníkům nabízí romantické písečné duny a vonné piniové háje, na kilometry se táhnoucí pláže lákající k dlouhým procházkám. V oblasti Beleku se nacházejí luxusní hotely pro náročné klienty, kteří chtějí strávit dovolenou na klidném místě a zároveň největší a nejluxusnější golfová hřiště s veškerým zázemím a komfortem. V roce 2008 bylo nově otevřeno golfové hřiště Nick Faldo, které patří mezi nejlepší a nejkrásnější na světě. Belek je i unikátní přírodní oblastí.

Stravování: ultra all inclusive

ULTRA ALL INCLUSIVE – snídaně, pozdní snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu. Přes den možnost bohatého občerstvení formou svačin, zmrzliny, tureckých palačinek, zákusků, burgerů. Možnost rozmanitého občerstvení i přes noc. Neomezené množství nealkoholických a alkoholických rozlévaných nápojů včetně většiny importovaných 24 hodin.

Ubytování: hotel *****

Standardní pokoj s výhledem do zahrady se nachází v hlavní budově, nabízíme také bungalovy v zahradě. Pokoje jsou vybaveny individuálně ovladatelnou klimatizací, telefonem, TV se satelitním příjmem, wifi zdarma, minibarem (denně doplňován nealko nápoji a pivem), setem na přípravu čaje a kávy, koupelnou s vanou/sprchou, WC, fénem, trezorem zdarma, balkonem nebo terasou. Ubytování za příplatek, pokoje s výhledem na moře. Rodinné pokoje s oddělenou ložnicí na vyžádání.