Bodrum - BE Premium Bodrum

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Bodrum - BE Premium Bodrum

Pláž: Celkem 1 kilometr pobřeží, kde si každý přijde na své. 200 metrová písečná pláž, 120 metrů "paluba", 580 metrů oblázkové pláže, 100 metrů soukromé písečné pláže pouze pro hosty ubytované v sekci vilek.

Na plážích osušky, matrace, slunečníky a lehátka zdarma. K dispozici plážový bar.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, 7 a la carte restaurací, 11 barů (včetně plážového baru, pool baru, shisha baru, kavárny), wifi, 4 venkovní bazény z toho jeden s tobogány pro děti i dospělé, 1 vnitřní bazén, 1 dětský bazén, miniklub a bohaté zázemí pro vyžití dětí všech věků s DujaMoji, luxusní SPA centrum, fitness, prádelna, možnost chůvy, lékař, půjčovna aut, půjčovna plachetnic a motorových lodí, obchody, zlatnictví, kadeřnictví. Pro golfové nadšence možnost rezervace a dopravy na golf (20 minut od hotelu).

Sport a zábava: Aktivity: Animační a večerní programy, open air disco, plážové party, taneční kurzy, akrobatická show, živá hudební představení, stolní tenis, stolní hry, winsurfing, paddle board, fitness, sauna, turecké lázně, masáže, jóga a meditace, pilátes, boccia, potápění, vodní sporty a privátní kurzy za poplatek. Bohaté vyžití pro děti všech věků v rámci DujaMoji programu (minidisco, ruční práce, společné hry, kino, kompletní zázemí pro nejmenší). Možnost rezervace a dopravy na golfové hřiště vzdálené zhruba 20 minut od hotelu.

Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

BE Premium Bodrum: Přepychový hotelový komplex, zasazený do nádherné krajiny zeleně zvrásněného okolí vesnice Torba, ležící přímo na pobřeží Egejského moře. Nepopsatelný luxus kombinující vysoce nadstandardní služby a moudré využití možností tohoto překrásného místa vám zprostředkují pohádkovou dovolenou. Vše máte navíc na dosah - Bodrum centrum zhruba 8 kilometrů, letiště v Bodrumu 23 kilometrů, přístav Yalikavak 18 kilometrů a nejbližší nákupní středisko 4 kilometry.

Destinace: Skoro až soukromé pláže v malých zátokách s úžasně jemným pískem, voňavé borovicové lesy a olivové sady na kopečcích kolem. Městečka s nádechem řeckého pobřeží. Bílé domy a modré okenice, které prý nejsou původem z nedalekých ostrovů, ale přímo z Halikarnasu. Tak se původně nazýval Bodrum, město s bohatou historii, krásným přístavem, křivolakými uličkami, kde ztratíte pojem o čase a necháte se unést úžasnou místní trochu orientální atmosférou při smlouvání, užívání si výtečné turecké kuchyně nebo jen sledování reje kolem. Z oblasti Bodrumu se snadno dostanete i do slavného antického Effesu, kde můžete obdivovat Celsovu knihovnu, terasové domy, antické lázně a dokonce i dům pro lehké ženy. Není to ani tak daleko na Pamukkale a Hierapolis - slavné bílé terasy, které stále vytváří termální léčivá voda.

Poznámka: Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Stravování: vlastní

Premium All Inclusive – snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu. Přes den možnost snack, zmrzliny, palačinek. Možnost občerstvení i přes noc. Neomezené množství nealkoholických a alkoholických nápojů včetně některých importovaných 24 hodin.

Ubytování: hotel *****

Vkusné a elegantní pokoje převážně s výhledem na moře, mezi jejich základní vybavení patří individuálně ovladatelná klimatizace, LED TV, telefon, wifi, minibar, set pro přípravu kávy a čaje, trezor, koupelna se sprchou a WC, vysoušeč vlasů, balkon či terasa, župan a pantofle, automatické ovládání závěsů. Studio pro 2 osoby s výhledem na moře, nebo do krajiny; pokoj Superior pro 2 dospělé a dítě; pokoje s jacuzzi a přístupem do bazénu v přízemí a prvním patře Deluxe Swim Up s možností ubytování až dvou dospělých a dvou dětí; možnost nadstandardního ubytování ve suitách Premium (až pro 3 osoby, výhled na moře, jacuzzi), Grand suite se dvěma ložnicemi (až 5 osob) a Maledivské suity pro dvě osoby. Pro nejnáročnější klienty je zde možnost ubytování v dvou až tří podlažních přepychově vybavených vilách typu Maldivian, Deluxe, Premium, Grand a největší třípatrová vila Palace (až pro 12 osob).