Bodrum - Grand Park Bodrum

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: ultra all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Bodrum - Grand Park Bodrum

Poloha: Egejská Riviéra

Pláž: Moderní hotelový resort s příjemnou atmosférou se nachází přímo u krásné písečné pláže a je obklopen rozlehnou dobře udržovanou zahradou. Resort se skládá z hlavní budovy a přilehlých budov. Vzdálenost do centra vesnice Turgutreis 4 km, centrum města Bodrum 22 km, obě dostupné místní dopravou. Letiště vzdáleno 55 km.

Písčitá pláž s hrubším pískem disponuje i molem. Lehátka, slunečníky a plážové osušky zdarma, plážový bar.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, 2 a la carte – turecká, rybí (jednou za pobyt zdarma, rezervace nutná), 3 bary, wifi v lobby, obchod, diskotéka, kadeřnictví, dva venkovní bazény, dětský bazén, krytý bazén, Spa Centrum, mini Klub, skluzavky, dětské hřiště, hlídaní dětí (za poplatek), konferenční místnost.

Sport a zábava: Aktivity: Animační a večerní programy pro děti i dospělé, stolní tenis, šipky, kulečník(za poplatek) , posilovna, dětské hřiště, turecké lázně, spa centrum (masáže za poplatek), sauna, aerobik, motorové vodní sporty (za poplatek), kurzy potápění (za poplatek).

Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Stravování: ultra all inclusive

ULTRA ALL INCLUSIVE: snídaně, pozdní snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu, během oběda a večeře dětský bufet, během dne občerstvení, káva, čaj a sušenky, turecké palačinky, zmrzlina, rozlévané nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby 24 hodin – Court bar. Disko bar od 2:00 za poplatek.

Ubytování: hotel *****

Prostorné moderně zařízené standardní pokoje s možností až dvou přistýlek jsou vybaveny klimatizací, telefonem, TV/SAT, minibarem (denně doplňován nealkoholickými nápoji), trezorem, koupelnou s vanou či sprchou, WC, fénem, balkonem nebo terasou.