Bodrum - Kefaluka Resort

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: ultra all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Bodrum - Kefaluka Resort

Poloha: Egejská Riviéra

Pláž: Široká písčitá soukromá pláž s malými oblázky. Lehátka, slunečníky a osušky zdarma, baldachýn za poplatek, hotel disponuje molem a barem na mole.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, 4 a la carte – turecká, rybí a italská (1x za pobyt zdarma, nutná rezervace), 7 barů, kavárna, 2 patisserie, diskotéka, noční klub, obchodní arkáda, 2x venkovní bazén, dětský bazén, krytý bazén, skluzavky, SPA centrum, miniklub, dětské hřiště, konferenční místnost, kadeřnictví, směnárna, knihovna.

Sport a zábava: Aktivity: stolní tenis, šipky, kulečník, plážový volejbal, tenisový kurt, lukostřelba, kino, squash, posilovna, dětské hřiště, mini fotbal, basketbal, volejbal, lekce tance, jóga, vodní polo, aerobik, turecké lázně, SPA centrum za poplatek, motorové vodní sporty (za poplatek), kurzy potápění (za poplatek).

Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Kefaluka Resort: Luxusní hotel ležící u nádherného zálivu ve vesničce Akyarlar se nachází asi 20 kilometrů od Bodrumu a 60 kilometrů od letiště. Hotel je vhodný pro náročnější klientelu. V nabídce má téměř všechny pokoje s výhledem na moře, dále několik barů, restaurací a aktivit, kde si každý najde to své.

Destinace: Skoro až soukromé pláže v malých zátokách s úžasně jemným pískem, voňavé borovicové lesy a olivové sady na kopečcích kolem. Městečka s nádechem řeckého pobřeží. Bílé domy a modré okenice, které prý nejsou původem z nedalekých ostrovů, ale přímo z Halikarnasu. Tak se původně nazýval Bodrum, město s bohatou historii, krásným přístavem, křivolakými uličkami, kde ztratíte pojem o čase a necháte se unést úžasnou místní trochu orientální atmosférou při smlouvání, užívání si výtečné turecké kuchyně nebo jen sledování reje kolem. Z oblasti Bodrumu se snadno dostanete i do slavného antického Effesu, kde můžete obdivovat Celsovu knihovnu, terasové domy, antické lázně a dokonce i dům pro lehké ženy. Není to ani tak daleko na Pamukkale a Hierapolis - slavné bílé terasy, které stále vytváří termální léčivá voda.

Poznámka: Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Stravování: ultra all inclusive

ULTRA ALL INCLUSIVE – snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu. Přes den možnost snacků, zmrzliny, palačinek. Možnost občerstvení i přes noc. Neomezené množství nealkoholických a alkoholických nápojů včetně některých importovaných 24 hodin.

Ubytování: hotel *****

Standardní pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny, individuálně ovladatelnou klimatizací, telefonem, TV se satelitním příjmem, WiFi, minibar (denně doplňován nealko nápoji a pivem), koupelnou se sprchovým koutem / vanou, WC, fénem, setem na přípravu čaje a kávy, trezor zdarma, balkonem. Většina pokojů s výhledem na moře. Za příplatek deluxe pokoje (prostornější než standardní), rodinné pokoje large nebo rodinné suity. Možnost ubytování v propojených pokojích.