Bodrum - Latanya Park

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: ultra all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Bodrum - Latanya Park

Poloha: Egejská Riviéra

Pláž: Oblíbený hotel s krásně vzrostlou a zelenou zahradou se soukromou písčitou pláží se nachází v klidném místě od všeho ruchu ve vesničce Yaliciftlik, asi 16km od Bodrumu. Vzdálenost od letiště je 40km. Doporučujeme klientům všech věkových kategorií.

písečná pláž přímo u hotelu. Lehátka, slunečníky, matrace zdarma, osušky na depozit.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, 2 a la cart restaurace (nutná rezervace),snack bar,3 bary, obchod, bazén, dětský bazén, mini club, lékař, obchody, prádelna, Wi-fi zdarma, kadeřnictví, sauna

Sport a zábava: Aktivity: Animační programy pro děti i dospělé, stolní tenis, šipky, kulečník, plážový volejbal, posilovna, dětské hřiště, vodní sporty a plážové sporty.

Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Stravování: ultra all inclusive

Ultra All Inclusive – snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu. Přes den možnost snack, zmrzliny, palačinek. Možnost občerstvení i přes noc. Neomezené množství nealkoholických a alkoholických nápojů včetně některých importovaných 24 hodin.

Ubytování: hotel ****

Standardní pokoje s možností jedné přistýlky, v klubové části nebo v hlavní budově, jsou vybaveny individuálně ovladatelnou klimatizací, telefonem, TV/SAT, minibarem (za poplatek), koupelnou s vanou/sprchovým koutem, WC, trezorem (za poplatek), balkonem.