Bodrum - Latanya Park

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: ultra all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Bodrum - Latanya Park

Poloha: Egejská Riviéra

Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Latanya Park: Oblíbený hotel s krásně vzrostlou zelenou zahradou se soukromou písčitou pláží se nachází v klidném místě, daleko od všeho ruchu, ve vesničce Yaliciftlik, asi 16 kilometrů od Bodrumu. Vzdálenost od letiště je 40 kilometrů. Doporučujeme klientům všech věkových kategorií.
PLÁŽ
písčitá pláž přímo u hotelu. Lehátka, slunečníky, matrace zdarma, osušky na depozit.
UBYTOVÁNÍ
Standardní pokoje s možností jedné přistýlky, v klubové části nebo v hlavní budově, jsou vybaveny individuálně ovladatelnou klimatizací, telefonem, SAT / TV, minibarem (za poplatek), koupelnou s vanou / sprchovým koutem, WC, trezorem (za poplatek), balkonem.
STRAVOVÁNÍ
Ultra All Inclusive – snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu. Přes den možnost snacku, zmrzliny, palačinek. Možnost občerstvení i přes noc. Neomezené množství nealkoholických a alkoholických nápojů včetně některých importovaných 24 hodin.
VYBAVENÍ
Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, 2 a la cart restaurace (nutná rezervace), snack bar, 3 bary, obchod, bazén, dětský bazén, miniklub, lékař, obchody, prádelna, WiFi zdarma, kadeřnictví, sauna.
AKTIVITY
Animační programy pro děti i dospělé, stolní tenis, šipky, kulečník, plážový volejbal, posilovna, dětské hřiště, vodní sporty na pláži za poplatek a plážové sporty.

Destinace: Skoro až soukromé pláže v malých zátokách s úžasně jemným pískem, voňavé borovicové lesy a olivové sady na kopečcích kolem. Městečka s nádechem řeckého pobřeží. Bílé domy a modré okenice, které prý nejsou původem z nedalekých ostrovů, ale přímo z Halikarnasu. Tak se původně nazýval Bodrum, město s bohatou historii, krásným přístavem, křivolakými uličkami, kde ztratíte pojem o čase a necháte se unést úžasnou místní trochu orientální atmosférou při smlouvání, užívání si výtečné turecké kuchyně nebo jen sledování reje kolem. Z oblasti Bodrumu se snadno dostanete i do slavného antického Effesu, kde můžete obdivovat Celsovu knihovnu, terasové domy, antické lázně a dokonce i dům pro lehké ženy. Není to ani tak daleko na Pamukkale a Hierapolis - slavné bílé terasy, které stále vytváří termální léčivá voda.