Bodrum - Tiana Beach

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Bodrum - Tiana Beach

Poloha: Egejská Riviéra

Pláž: Písčitá pláž u hotelu. Slunečníky a lehátka jsou zdarma, osušky za depozit.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, bar u bazénu. WiFi na recepci zdarma, kadeřnictví, menší lázně, obchůdek, bazén, pavilonky v zahradě za poplatek, tenisový kurt, kulečník, šipky.

Sport a zábava: Aktivity: Občasné animační programy, plážový volejbal, sauna, turecké lázně, masáže za poplatek, tenis, šipky, kulečník, vodní sporty na pláži za poplatek.

Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Tiana Beach: Zrekonstruovaný a dobře udržovaný menší resort se nachází v krásné zahradě u pěkné písčité pláže v klidné části letoviska Turgutreis. Doporučujeme pro nenáročné klienty. Hotel od pláže dělí promenáda jako stvořená na večerní procházky, kde najdete bary, obchůdky a restaurace. Centrum vesničky Turgutreis 3 kilometry, centrum města Bodrum 18 kilometrů, oba dostupné místní autobusovou dopravou. Letiště Bodrum je vzdálené od hotelu 55 kilometrů.

Destinace: Skoro až soukromé pláže v malých zátokách s úžasně jemným pískem, voňavé borovicové lesy a olivové sady na kopečcích kolem. Městečka s nádechem řeckého pobřeží. Bílé domy a modré okenice, které prý nejsou původem z nedalekých ostrovů, ale přímo z Halikarnasu. Tak se původně nazýval Bodrum, město s bohatou historii, krásným přístavem, křivolakými uličkami, kde ztratíte pojem o čase a necháte se unést úžasnou místní trochu orientální atmosférou při smlouvání, užívání si výtečné turecké kuchyně nebo jen sledování reje kolem. Z oblasti Bodrumu se snadno dostanete i do slavného antického Effesu, kde můžete obdivovat Celsovu knihovnu, terasové domy, antické lázně a dokonce i dům pro lehké ženy. Není to ani tak daleko na Pamukkale a Hierapolis - slavné bílé terasy, které stále vytváří termální léčivá voda.

Poznámka: Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE

Snídaně, obědy a večeře formou bufetu, odpolední káva, čaj a menší svačina. Rozlévané alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby od 10:00 do 23:00 hodin.

Ubytování: hotel ***

Standardní pokoje s možností až dvou přistýlek jsou vybaveny individuální klimatizací, telefonem, ledničkou, SAT / TV, koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, fénem, WC, balkonem nebo terasou.