Bodrum - Tiana Moonlight

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Bodrum - Tiana Moonlight

Poloha: Egejská Riviéra

Pláž: Písčitá pláž u hotelu. Slunečníky a lehátka jsou zdarma, osušky za depozit.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, bar u bazénu. Wifi v lobby zdarma, sauna, bazén.

Sport a zábava: Aktivity: Sauna, vodní sporty na pláži za poplatek.

Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Tiana Moonlight: Menší hotel s rodinnou atmosférou leží u pěkné písčité pláže v letovisku Turgutreis. Hotel od pláže dělí promenáda, která je jako stvořená pro příjemné večerní procházky. Najdete zde bary, menší ochody a restaurace. Centrum vesnice Turgutreis je zhruba 2 kilometry, centrum města Bodrum 18 kilometrů, obě dostupné místní autobusovou dopravou. Letiště Bodrum je vzdálené od hotelu 56 kilometrů.

Destinace: Skoro až soukromé pláže v malých zátokách s úžasně jemným pískem, voňavé borovicové lesy a olivové sady na kopečcích kolem. Městečka s nádechem řeckého pobřeží. Bílé domy a modré okenice, které prý nejsou původem z nedalekých ostrovů, ale přímo z Halikarnasu. Tak se původně nazýval Bodrum, město s bohatou historii, krásným přístavem, křivolakými uličkami, kde ztratíte pojem o čase a necháte se unést úžasnou místní trochu orientální atmosférou při smlouvání, užívání si výtečné turecké kuchyně nebo jen sledování reje kolem. Z oblasti Bodrumu se snadno dostanete i do slavného antického Effesu, kde můžete obdivovat Celsovu knihovnu, terasové domy, antické lázně a dokonce i dům pro lehké ženy. Není to ani tak daleko na Pamukkale a Hierapolis - slavné bílé terasy, které stále vytváří termální léčivá voda.

Poznámka: Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE

Snídaně, obědy a večeře formou bufetu, odpolední káva, čaj a menší snack. Rozlévané alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby od 10:00 do 23:00 hodin.

Ubytování: hotel ***

Standardní pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny individuální klimatizací, telefonem, ledničkou, SAT / TV, koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, fénem, WC, balkonem nebo terasou.