Kemer - Hotel Crystal Flora Beach *****

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: ultra all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Kemer - Hotel Crystal Flora Beach *****

Poloha: Tento nádherný pětihvězdičkový resort se rozléhá uprostřed krásné hotelové zahrady a nachází se přímo u krásné pláže Beldibi. Hotel nabízí ubytování v komfortních třípatrových bungalovech s celkovou kapacitou 521 pokojů. Své první hosty přivítal před více jak 20 lety a poslední renovací prošel v roce 2010. Mezinárodní letiště v Antalyi je vzdáleno cca 35 km od hotelu a samotné centrum Kemeru 13 km. Nejbližší nákupní možnosti, restaurace a bary se nacházejí v blízkosti hotelu. Hotel je vhodný pro strávení klidné dovolené, doporučujeme jej především rodinám s dětmi a rovněž uspokojí i náročnější klienty.

Pláž: Soukromá a 900 m dlouhá oblázková pláž se nachází přímo u hotelu. Pro svoji kvalitu a čistotu byla pláž oceněna modrou vlajkou. Ke vstupu do moře lze využít hotelové molo. Lehátka, slunečníky, matrace, plážové osušky a bar na pláži jsou k dispozici zdarma. Za poplatek jsou k dispozici plážové pavilony.

Stravování: ultra all inclusive

ULTRA ALL INCLUSIVE

Ubytování: hotel *****

Vybavení: Vstupní hala s 24 hodinovou recepcí, směnárna, Wi-Fi připojení zdarma, konferenční místnost, společenská místnost s TV, hlavní restaurace, 5 ala carte restaurací (středozemní, mexická, osmanská, barbeque – 1 x za pobyt zdarma oproti předchozí rezervaci, mořské plody – za poplatek), snack bar u bazénu, snack bar na pláži, disko bar, kavárna, hlavní venkovní bazén (lehátka a slunečníky zdarma), dětský bazén, aquapark se skluzavkami a tobogány, vnitřní bazén, miniklub pro děti, dětské hřiště, animační programy, večerní programy, tělocvična, sauna, pára, tenisový kurt (osvětlení a pronájem raket za poplatek), šipky, stolní tenis, aerobik, plážový volejbal, basketbal, pétanque. Za poplatek Spa centrum, masáže, videoherna, billiard stolní fotbal, lékař, prádelna, čistírna, kadeřnictví, obchod, internetový koutek, vodní sporty na pláži.

Vybavení pokojů: Standardní dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny individuální klimatizací, vlastním sociálním zařízením, koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, SAT/TV, telefonem, fénem, trezorem, Wi-Fi připojením, minibarem (denně doplňován nealkoholickými nápoji) a balkonem. Standardní pokoje s možností dvou přistýlek (palandy) jsou k dispozici za příplatek. Rodinné pokoje (2 ložnice, 1 koupelna, propojené dveřmi) jsou k dispozici rovněž za příplatek.