Kemer - Hotel Grand Ring *****

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Kemer - Hotel Grand Ring *****

Poloha: Příjemný 5* hotelový resort Grand ring leží v příjemném prostředí pod pohořím Taurus a hned v blízkosti krásné a čisté pláže letoviska Beldibi. Centrum většího letoviska Kemer je vzdáleno 10 km od hotelu a lze se sem dostat místní dopravou – dolmuší. V okolí hotelu ve vzdálenosti cca 500 m jsou nejbližší obchody a restaurace. Letiště v Antalyi cca 50 km od hotelu.

Pláž: Oblázkovo-písčíta pláž je do cca 50 m od hotelu. Pláž je oddělena místní komunikaci (k dispozici je podchod). Lehátka, slunečníky a osušky zdarma, k dispozici je bar a sprchy. Strmější vstup do moře.

Stravování: all inclusive

All Inclusive: snídaně, oběd a večeře formou bufetu, dopolední a odpolední snack, půlnoční snack, odpolední káva, čaj zákusky, zmrzlina; Neomezené množství vybraných místních alko a nealko nápojů v místech a časech určených hotelem v době většinou mezi 10.00 – 24.00.

Ubytování: hotel *****

Vybavení: Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí. Do všech poschodí lze vyjít po schodech nebo pohodlně vyjet výtahem. Je zde restaurace, kavárna, bar, pokojová služba, kadeřnictví a konferenční místnosti. Wi-Fi je hotelovým hostům k dispozici zdarma. Hotel nabízí i nákupní možnosti v různých obchodech se suvenýry. Areál dále nabízí hezkou zahradu s hřištěm a venkovním bazénem.
V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. U bazénu je tobogán, na kterém se zabaví děti i dospělí. Na slunné terase mohou hosté využít připravená lehátka a slunečníky. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. V baru u bazénu jsou k dostání různé osvěžující nápoje. Hotel nabízí sportovně založeným hostům i mnoho indoorové zábavy, například fitness studio, stolní tenis, kulečník, bowling a gymnastiku. V objektu je wellness zóna, ve které je spa, sauna, parní lázeň, turecký hammam, kosmetický salon a masáže. V nabídce je animační program, živá hudba, diskotéka, miniklub a noční klub.
Vybavení pokojů: Příjemně zařízené pokoje mají klimatizaci, ústřední topení a koupelnu. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Je tady sejf. Ke standardnímu vybavení patří mini lednička. Na pokoji je připojení k internetu, telefon a televize. Koupelny mají sprchový kout a vanu. Je zde vysoušeč vlasů. Možnost 1 přistýlky prom dospělou osoby anebo 2 přistýlek pro děti.