Kemer - Hotel Kemer Dream ****

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Kemer - Hotel Kemer Dream ****

Poloha: KPřibližně 250 m od vlastní oblázkové pláže v Kemer se nachází okouzlující hotel Kemer Dream Hotel. Na pláži si hosté mohou zapůjčit lehátka a slunečníky (zdarma). Město Antalya je vzdáleno asi 45 km. O Vaši mobilitu se postará. Letiště (AYT) je ve vzdálenosti cca 60 km.

Pláž: Písčito-kamenitá pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází 300m od hotelu. Na pláži jsou klientům k užití poskutnuta lehátka s podložkami a slunečníky zadarmo.

Sport a zábava: Hotel nabízí svým klientům indoorové sportovní aktivit, například fitness studio, stolní tenis a šipky. V objektu je wellness zóna, ve které je spa, sauna, parní lázeň, hammam a masáže. V objektu je diskotéka a miniklub.

Stravování: all inclusive

All INCLUSIVE nabízí snídaně, obědy nebo večeře. Hotel nabízí také drobné občerstvení. Objekt nabízí nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje. Koncept lze čerpat v místech a časech určených hotelem.

Ubytování: hotel ****

Vybavení: Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí. Do horních poschodí lze pohodlně vyjet výtahem. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení přes WiFi. Nachází se zde několik stravovacích zařízení, například restaurace a bar. Základní potřeby si mohou hosté koupit v supermarketu. V areálu je hezká zahrada a hřiště. Je zde TV místnost. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti. Hotel nabízí lékařskou službu, pokojovou službu, budící službu a prádelnu.

Vybavení pokojů: Hotel nabízí standartní dvoulůžkové pokoje s možností jednou přistýlkou (další přistýlka za poplatek). V pokojích je klimatizace, sejf, minibar a koupela se sprchovým koutem, vanou a vysoušečem vlasů. Většina pokojů má balkón s krásným výhledem. Pokoje jsou hezky zařízené, je zde pohodlná rozkládací pohovka. Zařízení pokoje doplňuje připojení k internetu, telefon a televize. Rodiny s dětmi si mohou rezervovat speciální rodinné pokoje s možností dvou přistýlek.