Kemer - Hotel Magic Sun ****

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Kemer - Hotel Magic Sun ****

Poloha: hotel se nachází v prázdninovém letovisku Kemer, konkrétně v oblasti Beldibi. Svým hostům nabízí komfortní ubytování, kvalitní služby a úchvatný panoramatický výhled na pohoří Taurus. Je tvořen hlavní čtyřpatrovou budovou s celkovou kapacitou 175 pokojů. Leží 45 km od mezinárodního letiště v Antalyi, 25 km od centra Antalye, 12 km od centra Kemeru a v bezprostřední blízkosti centra městečka Beldibi. V přijatelné vzdálenosti (cca od 25 km) od hotelu jsou k naleznutí známá antická a historická místa (Perge, Phaselis, Olympos nebo Chimera). K dopravě lze využít místní autobusovou dopravu, tzv. dolmuše. Hotel je vhodný pro klienty všech věkových kategorií i rodiny s dětmi.

Pláž: Převážně oblázková pláž s hrubším pískem se nachází ve vzdálenosti cca 300 m od hotelu. Lehátka, slunečníky, matrace a plážové osušky jsou k dispozici zdarma.

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE

Ubytování: hotel ****

Vybavení: Vstupní hala s 24 hodinovou recepcí, konferenční místnost, hlavní restaurace s venkovní a vnitřní částí, snack bar, bar u bazénu, lobby bar s importovanými nápoji (za poplatek), disko bar (za poplatek), venkovní bazén (lehátka a slunečníky zdarma), dětský bazén, dětské hřiště, miniklub pro děti, stolní tenis, sauna, aerobik, vodní aerobik, soft animační programy. Za poplatek Spa centrum, masáže, billiard, internetový koutek, lékař, kadeřnictví, minimarket, prádelna, půjčovna aut, vodní sporty na pláži.

Vybavení pokojů: Standardní pokoje s možností dvou přistýlek pro děti jsou vybaveny individuální klimatizací, vlastním sociálním zařízením, koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, SAT/TV, telefonem, fénem, minibarem (za poplatek), trezorem (za poplatek) a balkonem nebo terasou. Pokoje jsou s výhledem na hory nebo moře. CK nemá vliv na přidělování pokojů.