Kemer - Hotel Sealife Rose Residence (ex.psg Rose) *****

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Kemer - Hotel Sealife Rose Residence (ex.psg Rose) *****

Poloha: Hotel leží přímo na pláži v docházkové vzdálenosti od letoviska Kemer, které je proslulé svým nočním životem, cca 50 km od letiště.

Pláž: Oblázkovo-písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází přímo u hotelu, lehátka, slunečníky a plážové osušky zdarma.

Sport a zábava: Stolní tenis, šipky, fitness, aerobic, animační programy pro děti a dospělé, večerní show, disco, karaoke, turecké lázně, sauna; za poplatek kulečník, vodní sporty, potápění, půjčovna kol, služby wellness centra.

Stravování: all inclusive

All inclusive zahrnuje snídaně (7:00-10:00), obědy (12:30-14:30) a večeře (19:00-21:00) formou bufetu, odpolední snack, místní nealkoholické a alkoholické nápoje v časech a místech určených hotelem.

Ubytování: hotel *****

Vybavení: Elegantní hotel je vybavený stupní halou, recepcí, směnárnou, výtahem, restaurací, barem, snack barem, minimarketem. Přístup na WiFi je zdarma; za poplatek půjčovna aut a kol. Bazén s oddělenou částí pro děti, bazén se skluzavkami, krytý bazén; lehátka, slunečníky a osušky zdarma.

Vybavení pokojů: Standardní dvoulůžkové pokoje s možností až 2 přistýlek pro děti jsou vybaveny vlastním příslušenstvím (koupelna, vysoušeč vlasů, WC), klimatizací, SAT/TV, telefonem a francouzským oknem, balkonem nebo terasou; za poplatek trezor, minibar či výhled na moře. Za příplatek a na vyžádání rodinné pokoje s oddělenou ložnicí. Jednolůžkové pokoje za příplatek a na vyžádání.