Kemer - Hotel Simena *****

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Kemer - Hotel Simena *****

Poloha: Velmi dobře vedený, luxusní hotelový resort je situován v klidné části malebného letoviska Camyuva, přímo u krásné privátní písčité pláže. Nákupní možnosti a zábavu mají hosté v 300 m vzdáleném centru letoviska nebo v 7 km vzdáleném rušnějším Kemeru (pohodlně dostupný místní dopravou, zastávka přímo před hotelem). Mezinárodní letiště Antalya se nachází 70 km od hotelu.

Pláž: Soukromá písčito – oblázková pláž leží 100 metrů od hotelu. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma.

Stravování: all inclusive

ULTRA ALL INCLUSIVE - formou bufetu. Snídaně, pozdní snídaně, oběd, zmrzlina, čaj, káva a zákusky a večeře. Alkoholické i nealkoholické nápoje místní výroby v místech a časech určených hotelem. Změna složení a služeb programu Ultra All inclusive vyhrazena - dle vedení hotelu.

Ubytování: hotel *****

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, wifi ve veřejných prostorách (zdarma), hlavní restaurace, 3 ala carte restaurace, 6 barů, 3 dětská brouzdaliště, bazén se skluzavkami, bazén, krytý bazén, amfiteátr (až pro 500 lidí), tenisové kurty, konferenční prostory, čistírna, prádelna, půjčovna aut, lázeňské centrum, turecké lázně, kadeřnictví, dětské hřiště, animátoři a diskotéka.

Vybavení pokojů: Dvoulůžkové pokoje s možností 2 přistýlek se nachází v hlavní budově. Standartní vybavení pokojů – koupelna (toaleta, vana nebo sprchový kout, vysoušeč vlasů), pokoje mají balkón, gauč nebo pohovku, minibar, satelitní TV, telefon, centrální klimatizaci, elektronický trezor (za poplatek) a dětská postýlka (na vyžádání). Všechny pokoje jsou nekuřácké.