Kemer - Sea Gull

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Kemer - Sea Gull

Poloha: Turecká riviéra

Pláž: Oblíbený menší hotel s rodinnou atmosférou na vlastní pláži (oceněné modrou vlajkou). Nachází se v oblasti Goynuk (vzdálenost od centra Kemeru asi 12 km) a asi 50km od letiště v Antalyi. Doporučujeme klientům všech věkových kategorií.

Oblázková pláž přímo u hotelu. Slunečníky a lehátka zdarma. Plážový bar a molo k dispozici

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, 2 bary, wifi na recepci zdarma, venkovní bazén, dětský bazén, krytý bazén, miniklub, dětské hřiště, SPA centrum, konferenční místnost, diskoteka, lékař, kadeřník, obchody, posilovna, jaccuzi,

Sport a zábava: Aktivity: Animační a večerní programy, aerobic, šipky, stolní tenis, basketbal, kulečníky, stolní hry, volejbal, mini fotbal, vodní pólo, fitness, sauna, turecké lázně, masáže, potápění, vodní sporty na pláži za poplatek.

Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE – snídaně, pozdní snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu. Přes den možnost svačin, zmrzlin a tureckých palačinek. Možnost občerstvení i přes noc. Neomezené množství rozlévaných místních nealkoholických a alkoholických nápojů od 10:00 do 22:00

Ubytování: hotel ****

Standardní pokoj s je vybaven individuálně ovladatelnou klimatizací, TV/SAT, minibarem (za poplatek), trezorem (za poplatek), telefonem, koupelnou s vanou/sprchou, WC, fénem, balkonem. Na vyžádání rodinný pokoj.