Side - Adora Calma Beach

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Side - Adora Calma Beach

Poloha: Turecká riviéra

Pláž: Menší hotel s opečovávanou zahradou. Po kompletni rekonstrukci v zimní sezoně 2019/2020 nabízí ubytování v propojených bungalovech s různým vybavením pokojů (některé pokoje mají na terase bazén). Uprostřed komplexu je restaurace, dole najdete menší bazén a bar s posezením. Už jen pár dalších schodů a jste na pláži. Hotel je vhodný pro klienty, kteří ocení hotel "na samotě" a bez přítomnosti dětí - hotel je kategorie 16+. Do Side je to asi 20km, ale na nákupy můžete na nedaleký trh.

Písčitá pláž s lehátky a slunečníky zdarma.

UBYTOVÁNÍ

Možnost ubytování ve dvoulůžkových pokojích. Větší pokoje mohou pojmout přistýlku. V pokojích je vlastní koupelna se sprchovým koutem, klimatizace, TV se satelitem, terasa. Některé pokoje s privátním bazeném. Většina pokojů má přímý nebo částečný výhled na moře.

STRAVOVÁNÍ

ALL INCLUSIVE - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, odpolední káva se zákuskem, půlnoční polévka. Rozlévané nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby v časech od 10:00 do 24:00.

VYBAVENÍ HOTELU

Recepce, WiFi ve společných prostorách hotelu a částečně i na pokojích. Restaurace s barem a automaty na horké nápoje, bar u bazénu, také s automaty, plážový bar, kde probíhá večerní program. Asi 15 minut od hotelu možnost větších nákupů, cca za 5 minut budete u menšího marketu.

Hotel nabízí aktivity jako je plážový volejbal, tenisový kurt, masáže, diskotéka aj.

Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.