Side - Adora Calma Beach

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Side - Adora Calma Beach

STRAVOVÁNÍ

ALL INCLUSIVE - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, odpolední káva se zákuskem, půlnoční polévka. Rozlévané nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby v časech od 10:00 - 24:00 hodin.

VYBAVENÍ HOTELU

Recepce, WiFi ve společných prostorách hotelu a částečně i na pokojích. Restaurace s barem a automaty na horké nápoje, bar u bazénu, také s automaty, plážový bar, kde probíhá večerní program. Asi 15 minut od hotelu možnost větších nákupů, menšího market zhruba 5 minut chůze od hotelu.

AKTIVITY

Hotel nabízí aktivity jako je plážový volejbal, tenisový kurt, masáže, diskotéka.

Poloha: Turecká riviéra

Pláž: Písčitá pláž s prudčím vstupem do moře. Lehátka a slunečníky zdarma.

UBYTOVÁNÍ

Možnost ubytování ve dvoulůžkových pokojích, nebo dvoulůžkových pokojích s přistýlkou - výhled do okolí nebo na moře. V pokojích je vlastní koupelna se sprchovým koutem a WC, klimatizace, TV se satelitním příjmem, terasa. Eco pokoj má výhled pouze do zahrady.

Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Adora Calma Beach: Krásný, nově rekonstruovaný butikový hotel s opečovávanou zahradou, který je určen výhradně pro relaxaci. Po kompletní rekonstrukci v zimní sezoně 2019 / 2020 nabízí ubytování v propojených bungalovech různých kategorií, a tedy s různým vybavením pokojů (od standardních, po pokoje s vlastním bazénem na terase). Uprostřed komplexu je restaurace s překrásným výhledem na moře, dole najdete bazén a bar s posezením. Už jen pár schodů a jste na pláži. Hotel je vhodný pro klienty, kteří ocení klid, relaxaci na pláži a vyhledávají ubytování bez přítomnosti dětí - hotel je kategorie 16+. Do Side je to asi 20 kilometrů, ale na nákupy můžete na nedaleký trh.

Destinace: Side
za svou popularitu vděčí jednak své poloze na poloostrově lemovaném dlouhými písečnými plážemi, jednak unikátní syntéze antiky a současnosti. Už při vstupu do města Vás uchvátí antický amfiteátr a mohutné městské hradby. Procházka malebným rybářským přístavem vede kolem útulných restaurací k Athéninu a Apollónovu chrámu. Bavlníková pole stejně jako celoročně kvetoucí vegetace umocňují nádheru tohoto proslulého letoviska. Každý, kdo touží strávit nezapomenutelnou dovolenou na kouzelných písečných plážích, by měl prožít dovolenou právě v oblasti Side.

Poznámka: Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.