Side - Cenger Beach

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Side - Cenger Beach

Poloha: Turecká riviéra

Pláž: Atraktivní a příjemný hotel s přátelskou atmosférou se skládá ze dvou navzájem propojených sedmipatrových budov. Naleznete zde vše, co potřebujete k příjemně prožité dovolené, hezké ubytování a velmi kvalitní služby. Hotel je situován v klidném prostředí, stranou od rušných středisek. Historické centrum Side je vzdáleno cca 20 km, vzdálenost od letiště je cca 75 km.
Pěkná písečná pláž s oblázky cca 150 m od hotelu a je přístupná přes místní komunikaci. Lehátka, slunečníky a plážové osušky zdarma.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, a´la carte restaurace, několik barů, menší obchodní arkáda, konferenční místnost, 2 venkovní bazény, jeden se skluzavkami, dětský bazén, wi-fi na recepci zdarma.

Sport a zábava: Aktivity : Animační programy pro děti i dospělé, večerní představení a show, hotelová diskotéka, stolní tenis, plážový volejbal, vodní pólo, aerobic, pétanque, dětské hřiště, miniklub.

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE - snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu, pozdní snídaně, během dne lehké občerstvení, jednou za pobyt možnost večeře v a´la carte restauraci (nutná rezervace), odpolední káva a čaj, zákusky. Alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby lze čerpat od 10:00 do 24:00 hod.

Ubytování: hotel *****

Velmi vkusně zařízené dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny klimatizací, TV/SAT, koupelnou, fénem, minibarem za poplatek, trezorem za poplatek, balkonem nebo terasou.