Side - Crown Palace

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Side - Crown Palace

Poloha: Turecká riviéra

Pláž: Příjemný, luxusní hotel složen ze dvou hlavních budov je situován v oblíbeném letovisku Evrenseki. Je vhodný zejména pro klienty, kteří hledají klid a komfort. Velmi hezké ubytování a skvělé služby zaručí příjemně strávenou dovolenou. Centrum historického Side je vzdáleno pouhých 7 km, letiště v Antalya cca 60 km.
Pěkná písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře cca 400m od hotelu. Transfer na pláž zajištuje pravidelný shuttle bus. Lehátka, slunečníky a plážové osušky zdarma.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, směnárna, hlavní restaurace, 4 a´la carte restaurace ( turecká, asijská, italská a mexická), bary v hotelu, u bazénu i na pláži, vitamínový bar, 2 venkovní bazény, jeden se nachází v relaxační a klidné zóně, dětský bazén, vnitřní bazén, 2 skluzavky v aquaparku, jacuzzi, konferenční místnost, kadeřnictví, wellness centrum, obchod se suvenýry, fotograf, wi-fi v lobby baru i na pokojích zdarma.

Sport a zábava: Aktivity : Animační programy pro děti i dospělé, dětské hřiště, dětské kino, mini diskotéka pro děti, diskotéka, posilovna, sauna, parní lázeň, plážový volejbal, basketbal, aerobic, plážové a vodní hry, stolní tenis, herní místnost, šipky, šachy, lukostřelba, vodní sporty a masáže za poplatek.

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, pozdní snídaně, půlnoční občerstvení, dětský bufet, občerstvení během dne, turecké placky, odpolední káva a čaj, zákusky, zmrzlina. Neomezenou konzumaci místních alkoholických a nealkoholických nápojů lze čerpat ve vybraných barech od 10:00 do 24:00hod.

Ubytování: hotel *****

Moderní pokoje jsou vybaveny klimatizací, koupelnou, fénem, TV/SAT, minibarem (denně doplňován nealkoholickými nápoji), setem na přípravu kávy a čaje, trezorem za poplatek a balkonem.