Side - Crown Palace

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Side - Crown Palace

Poloha: Turecká riviéra

Pláž: Pěkná písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře zhruba 400 metrů od hotelu. Transfer na pláž zajištuje pravidelný kyvadlový spoj. Lehátka, slunečníky a plážové osušky zdarma.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, směnárna, hlavní restaurace, 4 a la carte restaurace ( turecká, asijská, italská a mexická), bary v hotelu, u bazénu i na pláži, vitamínový bar, 2 venkovní bazény, jeden se nachází v relaxační zóně, dětský bazén, vnitřní bazén, 2 skluzavky v aquaparku, jacuzzi, konferenční místnost, kadeřnictví, wellness centrum, obchod se suvenýry, fotograf, WiFi v lobby baru i na pokojích zdarma.

Sport a zábava: Aktivity: Animační programy pro děti i dospělé, dětské hřiště, dětské kino, minidisco, diskotéka, posilovna, sauna, parní lázeň, plážový volejbal, basketbal, aerobic, plážové a vodní hry, stolní tenis, herní místnost, šipky, šachy, lukostřelba, vodní sporty a masáže za poplatek.

Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Crown Palace: Příjemný, luxusní hotel složený ze dvou hlavních budov je situován v oblíbeném letovisku Evrenseki. Je vhodný zejména pro klienty, kteří hledají klid a komfort. Velmi hezké ubytování a skvělé služby Vám zaručí příjemně strávenou dovolenou. Centrum historického města Side je vzdáleno pouhých 7 kilometrů, letiště v Antalya zhruba 60 kilometrů.

Destinace: Side
za svou popularitu vděčí jednak své poloze na poloostrově lemovaném dlouhými písečnými plážemi, jednak unikátní syntéze antiky a současnosti. Už při vstupu do města Vás uchvátí antický amfiteátr a mohutné městské hradby. Procházka malebným rybářským přístavem vede kolem útulných restaurací k Athéninu a Apollónovu chrámu. Bavlníková pole stejně jako celoročně kvetoucí vegetace umocňují nádheru tohoto proslulého letoviska. Každý, kdo touží strávit nezapomenutelnou dovolenou na kouzelných písečných plážích, by měl prožít dovolenou právě v oblasti Side.

Poznámka: Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Stravování: vlastní

ALL INCLUSIVE – snídaně, obědy a večeře formou bufetu, pozdní snídaně, půlnoční občerstvení, dětský bufet, občerstvení během dne, turecké placky, odpolední káva a čaj, zákusky, zmrzlina. Neomezenou konzumaci místních alkoholických a nealkoholických nápojů lze čerpat ve vybraných barech od 10:00 - 24:00 hodin.

Ubytování: hotel *****

Moderní pokoje jsou vybaveny klimatizací, koupelnou se sprchnou / vanou a WC, fénem, SAT / TV, minibarem (denně doplňován nealkoholickými nápoji), setem na přípravu kávy a čaje, trezorem za poplatek a balkonem.