Side - Crown Sunshine

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Side - Crown Sunshine

Poloha: Turecká riviéra

Pláž: Nový a velmi luxusní hotel, který dominuje komfortem a svými špičkovými službami. Nabízí klidnou atmosféru bez ruchu města. Je ideálním místem pro romantickou dovolenou nebo svatební cestu, uspokojí i náročnější klienty. Centrum města Side je vzdáleno 12 km, letiště Antalya 55 km.

Soukromá písečná pláž je od hotelu vzdálena 500 metrů. Bezplatný hotelový transfer. Slunečníky, lehátka a osušky jsou zdarma.

Sport a zábava: Aktivity: Fitness centrum, celodenní animační programy, dětské animační programy, večer animační show, menší nákupní centrum, diskotéka, masáže, turecké lázně, dětské divadlo, vodní sporty na pláži za poplatek.

Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE

Hlavní restaurace nabízí, snídani, pozdní snídani, oběd, večeře a noční polévka. Vše formou bufetu. Turecká kuchyně, italská kuchyně, mexická kuchyně. Pro hosty jsou připraveny speciální čaje, kávy, chutné koláče a recepty na speciální sušenky, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby, 10-24:00.

Ubytování: hotel *****

Standartní pokoje s možností až dvou přistýlek jsou vybaveny klimatizací, koupelnou s vanou/sprchou, minibarem, (denně doplňován), trezorem (za příplatek), TV/SAT, balkónem. Na vyžádání Royal Suite s jakuzzi.

Vybavení: Aquapark se 2 skluzavkami, dětský bazén, 2 venkovní bazény, krytý bazén, sauna a vířivka. Hřiště na plážový volejbal, fitness, Wi-Fi. Placené služby: vodní sporty, salon krásy, trezor, praní prádla, doktor (v určitých hodinách). Konferenční sál.