Side - Nerton Hotel

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Side - Nerton Hotel

Poloha: Turecká riviéra

Pláž: Elegantní, nedávno zrekonstruovaný a velmi oblíbený hotel. Nově pouze pro starší 16 let. Hotel leží v rozkvetlé zahradě jen přes promenádu od krásné písečné pláže. Hotel je jedinečný díky své kouzelné intimní atmosféře a poloze, neboť je od centra Side, kde se nachází spousta obchodů a ruiny antického města, vzdálen pouze 800 metrů. Pohodlně se tam dostanete po plážové promenádě. Vzdálenost od letiště cca 65 km.

Písečná pláž oceněná modrou vlajkou přímo u hotelu, lehátka a slunečníky zdarma, osušky za poplatek.

UBYTOVÁNÍ

Dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny klimatizací, koupelnou s vanou/sprchou, fénem, WC, TV/SAT, minibarem, trezorem (za poplatek), balkonem nebo terasou.

STRAVOVÁNÍ

ALL INCLUSIVE – snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu, pozdní snídaně, během dne lehké občerstvení, cukrárna, odpolední káva/čaj a pečivo. Rozlévané alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby od 10:00 do 24:00 hod.

VYBAVENÍ

Vstupní hala s recepcí, restaurace, a la carte restaurace (mezinárodní, s rezervací) bar na lobby, bar u bazénu, wifi na recepci zdarma, bazén, stolní tenis, fitness, plážový volejbal, turecké lázně, minimarket.

AKTIVITY

Občasné animační programy, turecké lázně (masáže za poplatek), stolní tenis, plážový volejbal, vodní sporty na pláži za poplatek.

Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.