Carnival Horizon - Jamajka, Kajmany, Cozumel (z Miami)

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: loď / jachta Doprava: vlastní Strava: plná penze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Carnival Horizon - Jamajka, Kajmany, Cozumel (z Miami)

Nejnovější loď flotily je dovolenkovým palácem zábavy, skvělého jídla a nezapomenutelných zážitků. Nechybí oblíbený aquapark Water Works se spoustou atrakcí, dech beroucí visuté šlapadlo Skyrider či kino IMAX. Výběr jídla je nekonečný a pochutnat si můžete také na typických amerických hamburgerech či specialitách mexické kuchyně.

Vybavení lodě: 2 hlavní restaurace, steak restaurace, sushi bar, italská restaurace, restaurace se specialitami šéfkuchaře, mexická restaurace, mořské speciality, občerstvení samoobslužná restaurace, 17 barů a klubů včetně Havanna baru, Comedy klub, dětský klub, 3 bazény, vířivky, vodní park s tobogány, multifunkční sportovní hřiště, minigolf, SkyRide, fitness centrum, běžecká dráha, Lázeňský areál Cloud 9 Spa a lázeňské procedury, divadlo, 3D kino, IMAX kino, kasino, knihovna, internetová kavárna, umělecká galerie a promenády včetně obchodů.

Ubytování: 1977 kajut, celková kapacita je 3 954 pasažérů. Pro náročné hosty jsou k dispozici kajuty v kategorii Spa a apartmá.

Komunikační jazyk na lodi: angličtina.

Stravování: plná penze

Bohatá nabídka jídel mezinárodní kuchyně zahrnuje nabídku v samoobslužném bufetu (teplá a studená jídla, saláty, polévky), jídla v restauracích a-la-carte, pizzu, zmrzlinu a mražené jogurty.

Doprava: vlastní

Letenky do přístavu vyplutí vám rádi zajistíme na vyžádání.

Ubytování: loď

Vybavení kajut: koupelna se sprchou a WC, 2 lůžka (v některých kajutách možnost až 2 přistýlek), dostatek úložných prostor, TV, klimatizace, fén, trezor.
Apartmá jsou prostornější a výhodně umístěna.

Program zájezdu

DenPřístav / programPřiplutíOdplutí
1. den Miami , Florida (USA)-16:00
2. den na moři
3. den Ocho Rios (Jamajka)09:0017:00
4. den Grand Cayman (Kajmanské ostrovy )08:0016:00
5. den Cozumel (Mexiko)10:3018:30
6. den na moři
7. den Miami, Florida (USA)08:00-
(Změny trasy vyhrazené.)