Celebrity Eclipse - Plavba z Kalifornie do Chile (z Los Angeles)

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: loď / jachta Doprava: vlastní Strava: plná penze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Celebrity Eclipse - Plavba z Kalifornie do Chile (z Los Angeles)

Celebrity Eclipse se na svoji první plavbu vydala roku 2010 a podařilo se jí okouzlit i zkušené námořní cestovatele. Až 85% jejích prostorných a pohodlných kajut má vlastní soukromý balkon, ze kterých jsou úžasné výhledy na vzdálená pobřeží a mořské horizonty. Můžete navštívit klasickou Murano restauraci servírující vybrané pokrmy, či inovativní Qsine, kde si objednáváte jídlo pomocí iPadu. Milovníci vína jistě ocení vinný bar Cellar Master, kde budete moci vyzkoušet známá i nová vína z celého světa. Poté, co si odpočinete v Lawn Clubu se skutečným živým trávníkem a luxusním lázeňském areálu AquaSpa, již nebudete chtít trávit dovolenou jinak než na moři.

Vybavení lodě: hlavní restaurace, 2 restaurace se specialitami, restaurace Blu servírující lehké zdravé pokrmy, steak restaurace, bistra, samoobslužná restaurace, kavárna, 13 barů a klubů, 3 bazény, 6 vířivek, akupunktura, Spa centrum a lázeňské procedury, kadeřnictví, fitness centrum, běžecká dráha, minigolf, basketbalové hřiště, kasino, divadlo, diskotéka, karetní hry, knihovna, galerie, internetová kavárna, dětský klub.

Ubytování: 1425 kajut, z toho 30 kajut je bezbariérových. Všechny kajuty mají klimatizaci, TV, bezpečnostní trezor, minibar, telefon, pohovku, koupelnu s WC a sprchou, župany, vysoušeč vlasů a k dispozici 24hodinový pokojový servis. Apartmány mají navíc nadstandardní servis.

KOMUNIKAČNÍ JAZYK NA PALUBĚ: angličtina

Stravování: plná penze

Bohatá plná penze s nabídkou jídel mezinárodní kuchyně.

Doprava: vlastní

Letenky do země odplutí zajistíme na vyžádání.

Ubytování: loď

Vybavení vnitřních a vnějších kajut: klimatizace, plochá TV, telefon, pohovka a koupelna s WC. Apartmány mají navíc minibar. Většina kajut má oddělená lůžka, která lze přestavět na manželskou postel. Přídavná lůžka jsou sklopná. Všechny typy kajut mají k dispozici 24hodinový pokojový servis.

Program zájezdu

DenPřístav / programPřiplutíOdplutí
1. den Los Angeles (USA)-18:00
2. den na moři
3. den Cabo San Lucas (Mexiko)12:0019:00
4. den Puerto Vallarta (Mexiko)12:0019:00
5. den na moři
6. den Huatulco (Mexiko)7:0016:00
7. den na moři
8. den Caldera (Kostarika)10:0020:00
9. den na moři
10. den Manta (Ecuador)9:0016:00
11. den na moři
12. den Lima, Callao (Peru)09:0018:00
13. den na moři
14. den Arica (Chile)07:0017:30
15. den na moři
16. den na moři
17. den San Antonio (Chile)06:00-