Celebrity Equinox - Východní Karibik I

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: loď / jachta Doprava: vlastní Strava: plná penze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Celebrity Equinox - Východní Karibik I

Celebrity Equinox je krásná loď určená pro lidi, kteří si potrpí na moderní styl. Dva úzké komíny odlišují tuto loď od předchozích typů lodí společnosti Celebrity a podtrhují elegantní stavbu tohoto plovoucího luxusního hotelu, který nabízí komfort a služby na nejvyšší úrovni. Cestující se tak mohou těšit na palubu porostlou skutečnou trávou, restauraci s vietnamskými, thajskými, japonskými a indickými specialitami nebo vinný bar se skutečně pestrou nabídkou vína z celého světa.

Vybavení lodě: hlavní restaurace, samoobslužná restaurace, restaurace s asijskými specialitami, steak restaurace, snack bary, 13 barů a klubů, 3 bazény, 6 vířivek, solárium, Spa centrum a lázeňské procedury, akupunktura, kadeřnictví, fitness centrum, běžecká dráha, basketbalové hřiště, minigolf, kasino, divadlo, diskotéka, deskové hry, knihovna, galerie, internetová kavárna, dětský klub.

Ubytování: Všechny kajuty mají klimatizaci, plochou TV, bezpečnostní trezor, telefon, pohovku, koupelnu s WC, egyptské bavlněné ručníky, vysoušeč vlasů a k dispozici 24hodinový pokojový servis. Apartmány mají navíc minibar.

KOMUNIKAČNÍ JAZYK NA PALUBĚ: angličtina

Stravování: plná penze

Jídlo je podáváno 5x denně. Nabídka hlavních jídel je z mezinárodní kuchyně. Pro gala večery je připravováno slavnostní menu. Začátek večerního stolování v hlavních restauracích je možné rezervovat ve dvou termínech.

Doprava: vlastní

Letenky do země odplutí Vám rádi zajistíme na požádání.

Ubytování: loď

Vybavení vnitřních a vnějších kajut: klimatizace, plochá TV, telefon, pohovka a koupelna s WC. Apartmány mají navíc minibar. Většina kajut má oddělená lůžka, která lze přestavět na manželskou postel. Přídavná lůžka jsou sklopná. Všechny typy kajut mají k dispozici 24hodinový pokojový servis.

Program zájezdu

DenPřístav / programPřiplutíOdplutí
1. den Fort Lauderdale, Florida (USA)-15:30
2. den na moři
3. den San Juan (Portoriko)15:3023:00
4. den Charlotte Amalie (Sv. Tomáš)08:0017:00
5. den Punta Cana (Dominikánská rep.)07:0017:00
6. den na moři
7. den Nassau (Bahamy)09:0018:00
8. den Fort Lauderdale, Florida (USA)07:00-
(Změny trasy vyhrazené.)