MS Veendam - Východní Karibik (z Fort Lauderdale)

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: loď / jachta Doprava: vlastní Strava: plná penze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

MS Veendam - Východní Karibik (z Fort Lauderdale)

MS Veendam je oblíbená a spolehlivá loď společnosti Holland America, která v roce 2009 prošla celkovou úpravou a rekonstrukcí a nadále nabízí prvotřídní námořní zážitek s vynikajícím servisem a komfortem. Pasažéři na palubě se mohou stravovat v elegantních jídelnách, obdivovat výjimečné umění a starožitnosti v hodnotě 2 milionů dolarů, procházet se po nádherných širokých dřevěných palubách a užívat si pohodlí v prostorných kajutách, z nichž mnohé mají vlastní soukromé balkóny.

Vybavení lodě: hlavní restaurace, samoobslužná restaurace, italská restaurace, steak restaurace, snack bar, 10 barů a klubů, 2 bazény, 2 vířivky, aerobik, basketbalové a tenisové hřiště, stolní tenis, fitness centrum, běžecká dráha, lázně Greenhouse Spa s wellness procedurami a salónem krásy, kino, divadlo, kasino, diskotéka, živá hudba, výuka tance, herní arkády, internetová kavárna, knihovna, umělecká a fotografická galerie, nákupní centrum.

Ubytování: 675 kajut, z toho 8 kajut je bezbariérových. Všechny kajuty mají televizi s DVD přehrávačem, rádio, bezpečnostní trezor, minibar, telefon, koupelnu s WC, vysoušečem vlasů a županem. K dispozici je 24h denně pokojový servis. Hosté v apartmá mají k dispozici nadstandardní servis.

Stravování: plná penze

Večeře v hlavní restaurace je podávána v pěti chodech. Nabídka hlavních jídel je z mezinárodní kuchyně, zahrnuty jsou i vegetariánské pokrmy. Začátek večerního stolování v hlavních restauracích je možné rezervovat ve více termínech.

Doprava: vlastní

Letenky do země odplutí Vám rádi zajistíme na požádání.

Ubytování: loď

Vybavení vnitřních a vnějších kajut: TV, DVD přehrávač, rádio, bezpečnostní trezor, minibar, telefon, koupelna s WC, sprchou, vysoušečem vlasů a županem. Většina kajut má oddělená lůžka, která lze přestavět na manželskou postel. Přídavná lůžka jsou sklopná. Všechny typy kajut mají k dispozici 24hodinový pokojový servis. Hosté v apartmá mají k dispozici nadstandardní servis.

Program zájezdu

DenPřístav / programPřiplutíOdplutí
1. den Fort Lauderdale, Florida (USA)-16:00
2. den na moři
3. den Grand Turk (Turks a Caicos)08:0017:00
4. den San Juan (Portoriko)08:0017:00
5. den Charlotte Amalie (Svatý Tomáš)10:0017:00
6. den Grand Cayman (Kajmanské ostrovy)08:0017:00
7. den Half Moon Cay (Kajmanské ostrovy)08:0017:00
8. den Fort Lauderdale, Florida (USA)07:00-
(Změny trasy vyhrazené.)