Malý okruh západem

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Malý okruh západem

Los Angeles – Hollywood – San Francisco – Golden Gate Bridge – Fresno – NP Yosemite – Mojavská poušť – Laughlin – Route 66 – Grand Canyon – Page – Lake Powell – Kanab – NP Zion – Las Vegas

K návštěvě USA je nutný biometrický pas a autorizace ESTA nebo platný pas s vízem USA.

Zájezd může být směřován i opačně. Minimální počet 6 osob.

Během zájezdu urazíte cca 2.040 mil ( 3.260 km )

Program zájezdu

1. den: LOS ANGELES 30 mil / 50 km * Odlet z Prahy do Los Angeles. Po uvítání na letišti průvodcem America Tours transfer do hotelu, ubytování a orientační meeting.
2. den: LOS ANGELES 60 mil / 100 km * Celodenní prohlídka Los Angeles zahrnující největší atrakce města – Hollywood, Beverly Hills, Griffith Observatory, Rodeo Drive, Santa Monica Beach… V ceně je zahrnuta i návštěva jedinečných filmových studií Warner brothers v Hollywoodu, kteár se proslavila zejména natáčením kultovních seriálů a sitcomů, a návštěva Kalifornského vědeckého centra, kde si z bezprostřední blízkosti prohlédnete raketoplán Endeavour a shlédnete expozici věnovanou dobývání kosmu !!
3. den: PALM SPRINGS, HAVASU, LAUGHLIN 380 mil/610 km* Ráno odjezd do letoviska boháčů, aristokratů a umělců Palm Springs ležícího v hornaté Mojavské poušti. Prohlídka centra této zelené oázy ve vyprahlé poušti, poté pokračování cesty k řece Colorado a přehradnímu jezeru Lake Havasu. Návštěva kontroverzní atrakce London Bridge v Lake Havasu City. Závěrem navštívíme město duchů Oatman pamatující zašlou slávu dobývání zlata a stříbra. V podvečer příjezd zajímavou hornatou pouští do Laughlinu - města na břehu Colorada tvořeného převážně kasiny a čerpacími stanicemi. Ubytování v hotelu a volný večer k návštěvě kasin a heren.
4. den: ROUTE 66, NP GRAND CANYON 350 mil / 560 km * Časně odjezd do národního parku Grand Canyon, částečně po slavné historické Route 66. Prohlídka tohoto přírodního divu do pozdních odpoledních hodin, fakultativně Vám nabízíme nezapomenutelný let nad Grand Canyonem letadlem nebo helikoptérou. Večer po průjezdu Painted Desert příjezd do městečka Page, ubytování.
5. den: LAKE POWELL, NP ZION, LAS VEGAS 330 mil / 530 km * Časně Vám nabídneme fakultativní let letadlem nad pohádkově krásným pouštním jezerem Lake Powell ke skalnímu oblouku Rainbow Bridge, poté Vás čeká odjezd přes kaňon řeky Colorado oblastí Vermillion Cliffs a přes městečko Kanab do národního parku Zion. Po prohlídce tohoto přírodního skvostu ve večerních hodinách příjezd do Las Vegas, orientační okružní prohlídka, ubytování a volno k návštěvě kasin a atrakcí města. Fakultativně Vám nabídneme jednu z nejlepších show světa - Le Réve v amfiteátru hotelu Wynn. /Bezvýhradně doporučujeme!!/
6. den: LAS VEGAS 25 mil / 40 km * Celodenní volno v Las Vegas!! Můžete na vlastní pěst poznávat atrakce města, či relaxovat v hotelovém bazénu. Protože však "to pravé" poskytuje teprve noční rozzářené město, nabízíme Vám v tento den fakultativní výlet k nejvyšší přehradní hrázi světa Hoover Dam na řece Colorado, jezeru Lake Mead /dle počasí koupání/ a do státního parku Valley of Fire - geologického skvostu plného hýřivých barev hornin s převažující rudou barvou, zkamenělých kmenů rostlin a indiánských petroglyfů. Po návratu Vám nabídneme fakultativní let helikoptérou nad rozzářeným nočním Las Vegas - jedinečný zážitek!!
7. den: NP DEATH VALLEY, FRESNO 390 mil/ 620 km* Ráno odjezd do národního parku Death Valley, nejnižšího a nejteplejšího místa západní hemisféry. Prohlídka parku, pokračování cesty podhůřím Sierry Nevady do kalifornského Fresna, ubytování v podvečer.
8. den: NP YOSEMITE 180 mil / 290 km * Časně odjezd do národního parku Yosemite – perly mezi národními parky Kalifornie. Celodenní prohlídka Yosemitského údolí, výlety k ohromujícím vodopádům. Ubytování ve večerních hodinách.
9. den: SACRAMENTO, SAN FRANCISCO 200 mil/320 km* Odjezd do Sacramenta, hlavního města Kalifornie. Prohlídka historického i moderního centra města,návštěva Capitolu státu California, sídla senátu a guvernéra. Odpoledne přejezd do San Francisca. Po příjezdu a ubytování prohlídka největších atrakcí a zajímavostí města – Golden Gate Bridge, Twin Peaks, Coit Tower, Fishermans Wharf, China Town…
10. den: SAN FRANCISCO 70 mil / 110 km * Pokračování prohlídky San Francisca návštěvou vyhlídek Twin Peaks, Coit Tower , a slavného Golden Gate Bridge. Pozveme Vás také k plavbě po zálivu pod Golden Gate a kolem ostrova Alcatraz. Odpoledne individuální volno v San Franciscu k samostatné prohlídce města. /V případě odletu zpět z Los angeles kolem 16.00 odjezd ze San Francisca, večer ubytování v hotelu na cestě do Los Angeles./
11. den: Odlet domů 15 mil / 25 km * Dle Vašeho cestovního plánu poslední shopping, transfer na letiště a odlet do Prahy nebo fakultativně odlet k pobytu na Havajské ostrovy.
12. den: Přílet do Prahy Váš zájezd ukončí